19 Ağustos 2015 12:12

Kötü Kedi Şerafettin'in ilk teaserı yayınlandı

Senaryo uyarlamasını Levent Kazak ve Bülent Üstün’ün beraber yaptığı, yönetmenliğini Mehmet Kurtuluş ve Ayşe Ünal’ın üstlendiği 'Kötü Kedi Şerafettin' beyazperdeye aktarılıyor.

Paylaş

Bülent Üstün’ün efsanevi çizgi roman karakteri, 4 ayaklı metropol canavarı “Kötü Kedi Şerafettin”in merakla beklenen filminin ilk teaserı yayınlandı. Türkiye'de "animasyon çocuklar içindir" anlayışını değiştirecek film, soluksuz temposu ve baş döndüren aksiyonu ile dünyadaki örneklerine meydan okumaya hazırlanıyor.

Çiftleşme döneminde hem aşkından, hem de mangalından olan bir tekirin neler yapabileceğini traji-komik bir hikayeyle kafalarımıza çakan “Kötü Kedi Şerafettin”in etkileyici seslendirme kadrosunda Uğur Yücel, Demet Evgar, Okan Yalabık, Ayşen Gruda, Güven Kıraç, Ahmet Mümtaz Taylan, Gökçe Özyol, Cezmi Baskın ve Yekta Kopan yer alıyor.

Senaryo uyarlamasını Levent Kazak ve Bülent Üstün’ün beraber yaptığı, yönetmenliğini Mehmet Kurtuluş ve Ayşe Ünal’ın üstlendiği “Kötü Kedi Şerafettin” Anima İstanbul’un yapımcılığında beyazperdeye aktarılıyor. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

DTK Eş Başkanı Irmak: Zulme karşı öz yönetim ilanı demokratik haktır

SONRAKİ HABER

Tehditler savuran IŞİD'linin Bursa'da esnaflık yaptığı öğrenildi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...