06 Ağustos 2015 19:50

‘Adana İşi’ Eylül’de vizyonda

Paylaş

Yönetmenliğini Ali Adnan Özgür’ün yaptığı “Adana İşi” çekimlerini bitirdi. 24 Eylülde vizyona girecek olan film için ekip önceki gün bir toplantı düzenledi. Oyuncuların  karakterleri hakkında detayları da paylaştığı toplantıda, filmin yönetmeni Ali Adnan Özgür çekim sürecinde yaşananları anlattı.

Yapımcılığını Bilal Kalyoncu’nun üstlendiği filmde Murat Akkoyunlu, Ceyda Ateş, Melih Selçuk, Aylin Aslım, Erkan Can, Yılmaz Gruda, Füsun Demirel, Ezel Akay, Hilal Uysun, Serdal Genç, Bahtiyar Engin, Volkan Başaran, Melisa Toros, Eda Tansever, Baran Seyhan, Ömer Güney, Güray Kip ve Fuat Onan gibi oyuncular rol  alıyor. 

Aylin Aslım: Ben oyuncu değilim asıl mesleğim bildiğiniz gibi müzisyenlik fakat 2. Sinema filmim .. 2011 den bu yana hayat bana güzel şanslar getirdi güzel ekiplere denk geldim herkesin çok iyi anlaştığı hiçbir problem yaşanmadığı harika bir set oldu. Yönetmenin den ekibine herkes birbirini çok sevdi güle oynaya çalıştığımız bir 1.5 ay geçirdik. Çok şanslıyım güzel insanlarla karşılaştım. Filminde çok güzel olacağını düşünüyorum. Bu kadar severek yapılan bir işten güzel film çıkacağını düşünüyorum. Adana enteresan bir şehir herkes Adana ‘da olmak ne şans derken biz İstanbul’dan daha soğuk bir Adana’da filmi çektik. Çok usta oyuncularla anlar paylaşmak çok özeldi benim için. 

Murat Akkoyunlu: Biz Adana’da Ocak ayında çekimlerimize başladık. Yaklaşık 1.5 ayımız orada geçti. Adana enteresan hikayesi bol bir şehrimiz ... Bizim için çok keyifli bir süreçti bu arada yönetmenimizle ilk defa çalışıyoruz çok keyifli ve güzel bir ekip olduk ayrıca Adana halkına da buradan selamlarımı gönderiyorum çok teşekkür ederiz bütün imkanları sağladılar bize ve çok güzel çalıştık ve ilk defa soğuk bir Adana’da çalıştık diyebilirim. 

Ceyda Ateş: Ben çok güzel bir ekiple çalıştım çok inandığım bir iş oldu artık Melih Selçuk’la biz bayağı partner olduk. Çünkü 2 sene dizi ardından bundan önce bir film daha yaptık bununla birlikte ikinci filmimiz oldu. Gayet güzel bir ekiple çalıştık kadromuz gayet iyiydi çok usta isimlerle oynama fırsatı bulduk heyecanla vizyonu bekliyorum. Filmde gizemli bir karakter oynadım başta normal bir kız görünüp sonrasında farklı biri olduğum ortaya çıkıyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Coen Kardeşler, “Black Money”i sinemaya uyarlıyor

SONRAKİ HABER

Sessiz Düğüm: Şiir mi, Hayat mı?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...