01 Ağustos 2015 17:54

Şantiye yemeğinden zehirlenen 100 işçi hastanelik oldu

Paylaş

Beykoz’da bir üniversite inşaatı şantiyesinde çalışan 100 işçi öğle yemeğinde yedikleri yemekten zehirlendi. Gıda zehirlenmesine maruz kaldıkları belirlenen işçiler Beykoz Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı.

Edinilen bilgiye göre olay Beykoz Kavacık'ta özel bir hastaneye ait üniversitenin kampüs inşaatında meydana geldi. Öğle yemeğinden yaklaşık iki saat sonra mide bulantısı, kusma, halsizlik ve baş ağrısı gibi şikayetleri beliren yaklaşık 100 işçi fenalaşmaya başladı.

Şantiye yetkilileri ve ambulanslarla Beykoz Devlet Hastanesi'ne götürülen işçiler burada tedavi altına alındı. Serum takılan ve mideleri yıkanan işçilerin hayati tehlikelerinin bulunmadığı öğrenildi.

Öğle yemeğinde şantiyede mercimek çorbası, musakka, pilav ve yoğurttan oluşan menüden yediklerini söyleyen işçiler, yemekten yaklaşık iki saat sonra rahatsızlandıklarını söylediler.

Olayla ilgili soruşturma başlatan emniyet yetkililerinin bir yemek firması tarafından hazırlanan yemeklerden hıfzıssıhha müdürlüğüne inceletilmek üzere numune aldıkları öğrenildi. (İstanbul/CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Davutoğlu başkanlığında 'güvenlik toplantısı' yapıldı

SONRAKİ HABER

AKM için kampanya başlatıldı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...