31 Temmuz 2015 13:55

Erdoğan, Suruç haberlerimizi beğenmedi!

Paylaş

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan Suruç’ta 31 kişinin yaşamını yitirmesine neden olan bombalı saldırıyı haber yapan gazetemiz hakkında suç duyurusunda bulundu.

Suç duyurusuna konu olan haberde siyasi partilerin görüşleri alınarak yapılan “Sorumlu AKP İktidarıdır” başlıklı bölüm gösterildi. Cumhurbaşkanının AKP iktidarını eleştiren habere suç duyurusunda bulunması dikkat çekti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın rahatsız olarak suç duyurusunda bulunduğu bir diğer haber ise “AKP’nin kaos planı katliamın adresini gösteriyor” başlıklı haber oldu.

Söz konusu haber ESP’nin yaptığı açıklamaydı. Açıklamada şu ifadeler kullanılmıştı; “Katliam uzun erimli bir planın parçası olsa da katiller çok uzaklarda değil. Bu katliamın sorumluları devletin tepesindedir, en başta da Erdoğan’dır. ‘Ya Kaos ya istikrar’ diyen ve seçimden sonra halkın ‘Kaosu’ tercih ettiğini dile getiren AKP yetkilileridir. Bu katliam, Başkanlık hayalleri 7 Haziran’da suya düşen, Ortadoğu planları Rojava-Kobanê zaferiyle birlikte çöken, iktidar hegemonyalarını kaybeden Erdoğan-AKP’nin IŞİD eliyle tüm ülkeyi ‘kaos’a sürükleme çabasının bir sonucudur.” (MEDYA SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Altın Koza Ümit Ünal’a emanet

SONRAKİ HABER

Windows 10’a yoğun ilgi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...