31 Temmuz 2015 11:14

‘Bambaşka’ bir film

Paylaş

İzmir'in alanında tek ve en iddialı yapım şirketi ve oyunculuk okulu olan Boyoz Akademi'nin 10. Köy Teyatora uzun metraj sinema filminden sonra yapım çalışmalarına başladığı Bambaşka sinema filminin çekimleri İzmir ve Fethiye'de gerçekleşti.

Hikayesi hayat dolu olan, Üniversiteli genç bir kız olan Doğa'nın başına gelen trajik kaza sonucu; omurilik felci geçirmesi ve vücudunun belden aşağısını hissetmemesi ile başlar. Bu travma sonrası yaşamı tepe taklak değişen ve hayata olan heyecanını kaybeden Doğa, Yiğit ile tanışır ve onun sayesinde hayata tekrar tutunmayı dener.  Nişanlısı  tarafından aldatılmış olan medyatik bir oyuncu Yiğit, yaşadığı bu ruhsal yıkımı atlatmak istemektedir. Birbirlerine tutunan Yiğit ile Doğa’nın gerçek aşk ve huzurlu bir hayat için verecekleri tek savaş: Engelli bir insan ile normal insanın birlikte yaşayabilme mücadelesi olacaktır. Ancak kısa sürede; yaşanan tüm güzelliklere rağmen, iki karakterin evliliği sonrasında ortaya çıkan sorunlar ve yaşamın gerçekliği, Yiğit ve Doğa'nın hayatlarını ne yönde etkilendiğini ve olayların nasıl gelişeceğini izleyiciye aktaracak.

Boyoz Akademi tarafından yapılan ve Yönetmen koltuğunda Bahadır Abşin’in oturduğu Filmin oyuncu kadrosunda ise Caner Tanrıverdi, Buse Sevindik, Tanju Tuncel,Cansu Taşkın,Fatih Paşalı,Şenol İpek,Birgül Ulusoy,Tayfun Sav,Yakup Yavru ve Şenol Avcı yer alıyor.

‘Bambaşka Sonbaharda vizyona girecek. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Nusra, Eğit-Donat grubunun üssüne saldırdı: 20 ölü

SONRAKİ HABER

SYRIZA Eylül'de olağanüstü kongreye gidiyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...