30 Temmuz 2015 21:26

Okul masrafları için çalışan genç akıma kapılıp öldü

Paylaş

Burdur’da bakım için gittiği fabrikada elektrik akımına kapılan 19 yaşındaki Ali Zeren, yaşamını yitirdi. Bu yıl üniversiteyi kazanan Ali Zeren’in masraflarını çıkarmak amacıyla 3 gün önce işe başladığı belirtildi. 

Burdur’un Bucak İlçesi’ndeki bir firmada çalışan Ali Zeren, firmadaki diğer çalışanlarla arıza onarımı için akşam saatlerinde Organize Sanayi Bölgesi’ndeki bir mermer fabrikasına geldi. Çalışma sırasında bilinmeyen nedenle elektrik akımına kapılan Ali Zeren, olay yerinde yaşamını yitirdi. 

Savcının incelemesinin ardından Ali Zeren’in cenazesi Burdur Devlet Hastanesi morguna konuldu. Olayı duyup hastaneye gelen yakınları büyük üzüntü yaşadı. Yapılan otopsinin ardından Ali Zeren’in cenazesi Bucak’a götürülmek üzere yakınlarına teslim edildi.

Bu yıl Bucak Endüstri Meslek Lisesi Elektrik Bölümü’nden mezun olan Ali Zeren’in Süleyman Demirel Üniversitesi Yapı Denetim Bölümü’nü kazandığı, kayıt için pazartesi günü Isparta’ya gideceği, okul masraflarını çıkarabilmek amacıyla da 3 gün önce işe başladığı belirtildi.. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Kadınlardan yine yeniden Arınç’a tepki: Bir kadın olarak susmayacağız

SONRAKİ HABER

Gaz sızıntısı 22 işçiyi zehirledi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...