28 Temmuz 2015 13:27

Polise dönük saldırıda çocuklar da yaralandı

Paylaş

Şırnak Cizre'de kurulan barikatları kaldırmaya çalışan zırhlı bir polis aracına el bombası atılması sonucu, 1 polis ile birlikte aracın yakınında bulunan 2 çocuk yaralandı.

Günlerdir olaylara sahne olan Şırnak'ın Cizre ilçesinde gençler tarafından sokak başlarına kurulan barikatları kaldırmaya çalışan Akrep tipi zırhlı bir polis aramasına yönelik el bombası atılarak yapılan saldırıda 1 polis ile birlikte patlamanın yakınında yer alan 2 çocuk yaralandı. Yafes Mahallesi'ndeki Bêrivan Caddesi üzerinde yaşanan olayda, el bombanın atılması sırasında zırhlı aracın kapısını açmak üzere olan Numan Gün (24) isimli polis memuru, yüzünden ve vücudunun çeşitli yerlerinden yaralandı. 

Yaşanana şiddetli patlamada araca yakın bir mesafede oyun oynayan 8 yalındaki Ş.B. ile 10 yaşındaki Y.B. isimli iki çocuk da el ve kollarına isabet eden şarapnel parçaları ile hafif şekilde yaralandı. 

Yaşanan olay sonrası yaralanan polis memuru ve çocuklar Cizre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Çocukların sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilirken, yaralı polis memurunun durumuna ilişkin bir bilgi alınamadı. (DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Beylikdüzü'nde polis merkezi yakınındaki silah sesleri polisi alarma geçirdi

SONRAKİ HABER

Gözaltı operasyonlarında 14 yeni tutuklama

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...