24 Temmuz 2015 08:43

Elazığ'da patlama: 3 yaralı

Elazığ'ın Çarşı Mahallesi Hürriyet Caddesi'ndeki bir otelin 6'ıncı katında henüz belirlenemeyen nedenle patlama meydana geldi. Olayda yaralanan 3 kişi, ambulanslarla çevredeki hastanelere kaldırıldı.

Paylaş

Elazığ kent merkezindeki bir otelin 6'ncı katındaki odada meydana gelen patlamada, 3 kişi yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırılıp tedavi altına alınırken, patlamanın olduğu odada çok sayıda çakmak ile çakmaklara gaz doldurmada kullanılan tüplerinin bulunması dikkat çekti.

Hürriyet Caddesi üzerinde bulunan otelin 6'ncı katındaki odada bugün saat 11.00 sıralarında büyük bir patlama meydana geldi. Patlamanın ardından olay yerine çok sayıda ambulans, UMKE, itfaiye ve polis ekipleri yönlendirildi. Patlamanın olduğu oda harabeye dönerken, odada bulunan 3 kişi yanarak yaralanmış bulundu. Yaralılar, Elazığ Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı. Patlamanın olduğu odada onlarca çakmak ile çakmaklara gaz dolduran çakmak gazı tüplerinin bulunması dikkat çekti. Patlamanın etkisiyle yandaki binaların camlarının da kırıldığı görüldü. Patlamayla ilgili çok yönlü araştırma ve soruşturmanın başlatıldı.

Elazığ Valisi Murat Zorluoğlu, patlama ile ilgili geniş çaplı soruşturmanın sürdüğünü ve olayda 1'i ağır 3 kişinin yaralandığını söyledi. Vali Zorluoğlu, yaralıların kimliklerinin sonra açıklanacağını da söyledi. (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Suruç'ta hayatını kaybeden Bahar Nazegül Boyraz'ın kızı, 'Bahar Ana'yı anlattı

SONRAKİ HABER

Bağcılar'da öldürülen Günay Özarslan'ın evinin önünde oturma eylemi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...