24 Temmuz 2015 00:47

‘Bu caniliğe karşı birleşmeliyiz’

Paylaş

Ersin Narin AKYÜZ
İnşaat işçisi / İzmir

Alçaklığın, hainliğin, ikiyüzlülüğün kısacası bütün kokuşmuşluğun at oynattığı bir dönemde yaşamaktan zevk almak ancak zayıfların bahtiyarlığıdır. Esas olan sadece yaşamak değil insana yaraşır şekilde onurlu yaşamaktır. Teslim olmadan, boyun eğmeden, sürünmeden, el etek öpmeden, ırkçılık ve ayrımcılık yapmadan yaşamaktır.
Tek istedikleri silahsız bıçaksız bir Türkiye’ydi onların tek bir silahı vardı o da barış ve umutları, iyi yüreklilikleri. Bu çocuklar için kandırılıyorlar diyorlar halbuki kandırılan sadece kendileri.
Davutoğlu diyor “Saldırganın kimliği tespit edildi”, yahu saldırıya izin veren sizsiniz zaten. MİT ne işe yarar benim isyanım insanlarımızın gerçeği görmemesi. Neden hep öteki olunuyor, insan olunamıyor bu memlekette. Biz İnce Memed ile büyüdük, eğer başkaldırmazsak boyun eğersek hiçbir şey elde edemeyiz.
O patlama anı gözlerimin önünden gitmiyor.O patlama olur olmaz genç fidanlar değil insanlık ölmüştür. Bence onlarda o iyi insanların yanına gitti. 70-80 yıldır emperyalist güçlerin kucağındayız ya bunu kökünden bitireceğiz yada hepimiz şehit olacağız. Roboski, Halepçe, Madımak şimdide Suruç. Sırada ne var, neresi var bilmiyorum. Ama bu caniliğe karşı birleşmeliyiz.

ÖNCEKİ HABER

Işıklar içinde uyuyun koca yürekli insanlar

SONRAKİ HABER

Hangi Erdoğan’a inanalım?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...