22 Temmuz 2015 16:47

AKP ilçe binası önündeki çöp konteynerinde patlama

Paylaş

Hatay'ın İskenderun ilçesinde AKP ilçe binasının karşısındaki çöp konteynerinde meydana gelen patlama paniğe yol açtı.

İlçenin en işlek caddelerinden olan Ulucami Caddesi üzerinde bulunan AKP ilçe binasının karşısındaki çöp konteynerinde saat 18.50 sıralarında patlama meydana geldi. Konteynerin çöp aracına boşaltıldığı sırada büyük bir gürültüyle meydana gelen patlama paniğe neden oldu. Olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Polis çevrede güvenlik önlemi alırken, bomba uzmanları patlama yerinde inceleme yaptı. İlçe Emniyet Müdürü Zeki Balcı da olay yerine gelerek incelemelerde bulundu.

MİLLETVEKİLİ, PATLAMA SIRASINDA BİNADAYDI

AKP Hatay Milletvekili Mehmet Alğan'ın patlama sırasında gençlik kollarıyla birlikte parti binasında toplantıda olduğu öğrenildi. Olay yerine gelerek Emniyet Müdürü Balcı'dan bilgi alan Alğan, "Toplantı sırasında büyük bir gürültü duyduk. Sahil tarafından geldiğini düşünerek dışarı çıktık. Partimizin karşısındaki çöp konteynerinde patlama olduğunu gördük. Burnumuza karpit kokuları geliyor. Soda şişelerine sıkıştırılmış gibi bir şey" dedi.

Bomba imha uzmanları çöp aracındaki çöpleri boşaltarak inceleme yaptı. Patlamada herhangi bir hasar olmadığı bildirilirken geniş çaplı soruşturma başlatıldı. (Hatay/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Suruç'taki gençlerin çantaları teslim alındı

SONRAKİ HABER

Biz bu savaşta yokuz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...