22 Temmuz 2015 16:36

Suruç'taki gençlerin çantaları teslim alındı

Suruç'taki katliamda yaralanan ve yaşamını yitiren gençlere ait çantalar, ESP genel merkez yöneticileri tarafından teslim alındı. (Fotoğraf: Tolga Alp Turgut)

Paylaş

Suruç'ta gerçekleştirilen katliamda yaşamını yitiren ve yaralanan SGDF üyesi gençlere ait çanta ve eşyalar, ESP genel merkez yöneticileri tarafından teslim alındı. Patlamanın gerçekleştiği an Amara Kültür ve Sanat Merkezi'nin içinde bulunan ve zarar görmeyen çantalar, buraya gelen ESP genel merkez yöneticileri tarafından üzerine çanta sahibi gençlerin isimleri yazılarak teslim alındı.

Çantaları teslim alan ESP PM Üyesi Şahin Tümüklü, teslim aldıkları çantaları genel merkezlerinde toplayacaklarını ve sonradan gençlerin ailelerine teslim edeceklerini söyledi. Çantaların teslimi için aileleri bekleyeceklerini belirten Tümüklü, "Patlama anında dışarıda bulunan ve patlamanın etkisiyle etrafa savrulan çanta ve eşyaların tümüne polis el koymuş durumda. Emniyette bulunan çantaları da istedik ancak emniyet yetkilileri çantaların sahibi ya da bir yakını gelmeden teslim edemeyeceklerini belirtti. Emniyetteki çantaların sahibi gençlerin çoğu ise şehit düştü maalesef. Emniyetin bu tavrına anlam veremiyoruz" dedi. (SURUÇ)

ÖNCEKİ HABER

HDP'li Öz: AKP, IŞİD'le arasına mesafe koysun

SONRAKİ HABER

AKP ilçe binası önündeki çöp konteynerinde patlama

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa