22 Temmuz 2015 07:00

Urfa Ceylanpınar'da 2 polis ölü bulundu

Urfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 2 polis memuru ölü bulundu. Aynı evde kalan 2 Çevik Kuvvet polisinin, bu sabah evlerinde kafalarına kurşun sıkılmış olarak ölü bulunduğu öğrenildi.

Paylaş

Urfa'nın Ceylanpınar ilçesinde 2 polis memuru ölü bulundu. Şanlıurfa Valiliği, polislerin kaldığı TOKİ konutlarındaki evin kapısında herhangi bir zorlama olmadığını belirtti.

Olayla ilgili detaylı araştırmanın başlatıldığını belirten Valilik açıklamasında şu bilgiler verildi: "Bugün saat 10.00 sıralarında Ceylanpınar ilçesi Bahçelievler mevkiinde 2 polis memurumuz ikamet ettikleri evde ölü olarak bulunmuştur. Biri Terörle Mücadele Şubesi diğeri Çevik Kuvvet'te görevli olan polislerimizin evlerinin kapısında herhangi bir zorlama tespit edilmemiştir. Olayın aydınlatılmasına yönelik savcılık ve güvenlik güçlerimizin incelemeleri devam etmektedir. İlerleyen saatlerde kamuoyuna tekrar bilgi verilecektir."

Hayatını kaybeden polislerin, Terörle Mücadele Şubesi'nde görev yapan Feyyaz Uçar ve Çevik Kuvvet Şubesi'nde görevli Okan Açar olduğu öğrenildi.

EVDE KALAN 3. POLİSİN NEREDE OLDUĞU BİLİNMİYOR
Öte yandan, evde 3 polis arkadaşın ikamet ettiği belirtilirken, 3. polisin ise nerede olduğu henüz öğrenilemedi. Polislerin hayatını kaybettiği binanın etrafında yoğun güvenlik önlemleri alındı. (URFA)

2 polisin öldürülmesini HPG üstlendi

ÖNCEKİ HABER

Oyuncaklar Penguen’nin kapağında

SONRAKİ HABER

Parayla süt ve ayran veren inek otomatı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...