20 Temmuz 2015 15:37

2 ayda ikinci kez bombalı saldırıya yakalandı

SGDF'li gençlere dönük Suruç'ta gelişen canlı bomba saldırısında da yaralananlardan birinin, HDP'nin Adana'daki parti binasına dönük seçim öncesi yapılan bombalı saldırıdan yaralı kurtulmayı başaran ESP Adana İl Başkanı Sabahattin Pişkinbaş olduğu anlaşıldı.

Paylaş

Yeniden inşa çalışmalarına katılmak için Kobanê'ye geçmek üzere geldikleri Urfa Suruç'ta açıklama yaptıkları sırada Sosyalist Gençlik Dernekleri Federasyonu (SGDF) üyesi gençlere yönelik gerçekleştirilen canlı bomba saldırısında şu ana kadar yapılan resmi açıklamalara göre, 30 kişi hayatını kaybetti 76 kişi de yaralandı. Yapılan saldırıda yaralanan isimlerden birinin Adana'dan gelen SGDF üyelerine eşlik eden ESP Adana İl Başkanı Sabahattin Pişkinbaş olduğu ortaya çıktı. 

Pişkinbaş, 7 Haziran seçimleri öncesi HDP'nin Mersin ile birlikte Adana-Seyhan İlçe Örgütü binasına dönük olarak 18 Mayıs günü yapılan eş zamanlı bombalı saldırıdan da yaralı olarak kurtulmuştu. 
Kurtulduğu bu ilk saldırının ardından bugün Suruç'ta yaşanan bombalı saldırıdan da ikinci kez şans eseri yaralı olarak kurtulmayı başaran Pişkinbaş, kaldırıldığı hastanede tedavisi sürerken, sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. (DİHA)

ÖNCEKİ HABER

Suruç'ta gaz bombalı saldırı

SONRAKİ HABER

Gençlerin didik didik arandığı Suruç'a saldırgan nasıl girdi?

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa