19 Temmuz 2015 14:23

Yeni evli genç kadın evinde ölü bulundu

Paylaş

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, geçen ay taksi şoförü 28 yaşındaki Savaş K. ile kaçarak evlenen 21 yaşındaki Elif K., 10 gün önce taşındıkları evde, bıçaklanarak öldürülüp, çıplak halde halıya sarılmış olarak bulundu. Vücudunda çok sayıda bıçak yarası tespit edilen kadının 3 gün önce öldürüldüğü sanılırken, eşi Savaş K.'nın ise katil zanlısı olarak arandığı belirtildi.

Bugün öğle saatlerinde, Osmangazi Mahallesi 592/13 Sokak Numara 27'deki 3 katlı binanın zemin katından kötü kokuların geldiğini fark eden çevredekiler, polise haber verdi. Olay yerine gelen polis ekibi, savcının talimatı ve çilingir yardımıyla eve girdi. Ancak ilk anda kötü koku dışında evde bir olumsuzluk görülmedi. Kokunun, eşyaları bile tam olmayan evdeki bir koltuğun arkasında yoğunlaştığını belirlendi. Koltuğun arkasındaki halıyı açan polisler, çıplak haldeki, bıçaklanmış bir kadın cesediyle karşılaştı. Vücudunda çok sayıda bıçak yarası bulunan kadının, geçen 26 Haziran'da taksi şoförü Savaş K. ile kaçarak evlenen Elif K. olduğu tespit edildi.

ÇÜRÜMEYE BAŞLAMIŞ

Cesedin yaklaşık 3 günlük olduğu tahmin edilirken, çiftin evlerine henüz 10 gün önce taşındıkları ve oturmaya başlamadıkları öğrenildi. Sıcak havanın da etkisiyle çürümeye yüz tutan ve bıçak yaralarının özellikle karın bölgesinde yoğunlaştığı belirtilen Elif K.'nın cesedi, otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu Morgu'na kaldırıldı.

KOCASI KAYIPLARA KARIŞTI

Katil zanlısı olarak aranan Savaş K.'nın gri renkli bir otomobille kayıplara karıştığı ve yakınlarına Elif K.'nın kendisine ihanet ettiğini söylediği öğrenildi. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri, katil zanlısı Savaş K.'nın yakalanması için çalışma başlattı.

EVE GELİP PARFÜM SIKMIŞ

İzmir'in Bayraklı İlçesi'nde, 21 yaşındaki Elif K.'nın bıçaklanarak öldürülmesiyle ilgili yeni ayrıntılar ortaya çıktı.

Evin sahibi 53 yaşındaki Mehmet Demir, genç çiftin evi kiraladıktan sonra zaman zaman geldiklerini, ancak tam olarak yerleşmediklerini, kötü kokuyu da bayramın birinci gününden bu yana hissettiklerini söyledi. Kötü kokuyla ilgili evi kiraladığı Savaş K.'yı arayıp bilgi verdiğini anlatan Mehmet Demir, "En son dün (cumartesi) kendisini arayıp evden kötü koku geldiğini söyledim. O da gelip parfüm sıktı, daha sonra gitti. Bana bir şey söylemedi. Hatta evden çöp atar diye düşündüm, elinde bir şey yoktu. Sonra tekrar koku geldi, bugün bir kez daha aradım 1 saate kadar geleceğini söyledi, ama gelmedi. Hatta bana evde fare olduğunu söyledi. Kokunun ondan kaynaklandığını söyledi. Ben böyle bir şey yapacağını hiç düşünmedim. Buraya eşiyle gelip yemek yerlerdi, evi temizlediler. Hiç gürültü, tartışma olmadı. Bayramın ilk günü de koku vardı. Ben yemek kokusudur diye düşündüm. Dün eve geldiğinde karşılaştım, içeriye girdi 10 dakika sonra çıkıp gitti" diye konuştu.

'KAÇMAK İÇİN BENİ KULLANDI'

Bu arada Savaş K.'nın sabah saatlerinde yakınlarına cep telefonundan mesaj gönderdiği, eşinin kendisini kullandığını ileri sürüp, 'Karım evden kaçmak için beni kullandı. Bana ihanet etti. Üç gün önce kavga ettik, böyle bir yaptığım için pişmanım' yazdığı öğrenildi. (DHA)

 

ÖNCEKİ HABER

Akdoğan'dan Dolmabahçe açıklaması

SONRAKİ HABER

FSM Köprüsü'nde bayram dönüşü trafiği başladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...