17 Temmuz 2015 12:51

‘Arda'nın transferinde Türkiye'deki bazı büyük firmalar büyük rol oynadı’

Paylaş

Atletico de Madrid Başkanı Enrique Cerezo'dan Arda transferi ile ilgili yaptığı açıklamada Arda'nın transferinde Türkiye'deki bazı büyük firmaların büyük rol oynadığını belirtüerek" Arda'nın gönlünde esasen İngiltere'de futbol oynamak yatıyordu. Ancak ticari çıkarlar yani reklam anlaşmaları bu isteğin önüne geçti. Olaylar öylesine hızlı gelişti ki bunun karşısında duramadık" dedi. 

Enrique Cerezo daha da ileri giderek "Türkiye büyük bir ülke ve Arda bu ülkede tam anlamı ile bir idol haline getirildi. Bazı çevreler Arda Turan'ın Barcelona'da oynamasını istedi ve başarılı da oldular" açıklaması yaptı.

Atletico de Madrid Başkanı Enrique Cerezo İspanya'da yayınlanan Cadena Cope radyosuna Arda Turan'ın Barcelona'ya nasıl transfer olduğuna dair açıklamalarda bulundu. Arda'nın kişilik olarak 10 numara bir insan olduğunu söyleyen Cerezo bu futbolcunun yasaklar nedeni ile bir başka takıma kiralık verilmesinin artık kendilerinin sorunu olmadığını, Barcelona'ya başkan olacak kişinin bu konuyu halletmesi gerektiğini söyledi. Başkan Cerezo, Arda'nın bunların dışında Barcelona takımına katkı yapacağına da inandığını kaydederek "Yıldızlar topluluğu olan Barcelona, Arda'yı transfer ettiğine göre o da bir yıldızdır. O yüzden takıma kazandırdılar" sözleri etti. (DHA)

 

ÖNCEKİ HABER

Bir bayram daha ağıt ve gözyaşıyla...

SONRAKİ HABER

Belediye Başkanı attığı imza gereği projeyi iptal etsin

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...