16 Temmuz 2015 05:50

Bayram yolunda uzun kuyruklar ve ölümlü kazalar var

Bayram öncesi şehirlerarası yollarda artan araç sayısına bir de karayollarında bakım- onarım çalışmaları eklenince trafik felç oldu. Sakarya'daki trafik kazasında ise 3 kişi hayatını kaybetti.

Paylaş

İstanbul-Ankara TEM otoyolunun Sakarya kesiminde meydana gelen trafik kazasında 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı.

Kaza, TEM otoyolu Sakarya ilinin Hendek ilçesi Karaçökek mevkiinde meydana geldi. Minibüs ile ile otomobilin çarpışması sonucu meydana gelen kazada, 3 kişi öldü, 3 kişi de yaralandı. Yaralılar Hendek Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Kaza sebebiyle Ankara yönünde otoyolda kuyruk oluştu.

AVRUPA'YA ÇIKIŞ KAPALI
Karayollarının bir çok noktasında olduğu gibi Tekirdağ ve ilçelerinde onarım ve yapım çalışmaları trafiği felç etti. Malkara'da 3 noktada devam eden onarım ve bakım çalışması, İnecik'te yol bakım çalışması ile giriş ve çıkıştaki battı- çıktı geçit inşaatı, Keşan'da yol yapım çalışması Tekirdağ- İpsala yolunda seyreden sürücüleri çileden çıkardı.

Bayramı yurt dışında geçirmek için bu sabah İstanbul'dan yola çıkanlar, karayolu bakım- onarım ve yapım çalışmaları nedeniyle kuyruklarda uzun süre beklemek zorunda kaldı.

ÇANAKKALE GEÇİLMEZ!
Ramazan Bayramı tatilini Ege ve Akdeniz'de geçirmek isteyen tatilcilerin kullandıkları güzergahlardan biri olan Çanakkale Boğazı'nda sabah saatlerinden itibaren araç kuyrukları oluşmaya başladı. Boğazı geçmek isteyen tatilciler hem Kilitbahir-Çanakkale hem de Eceabat-Çanakkale feribot iskelelerinde araç kuyrukları oluşturdu. Araç kuyruğu her geçen saat artarken, kuyruğun ucu Eceabat İlçesi'nin Kilye Koyu'ne kadar uzandı. Araç yoğunluğu nedeniyle boğazda hizmet veren Gestaş'a ait feribotlar süresiz çalışıyor.

Araç yoğunluğunun gece geç saatlere kadar devam etmesi bekleniyor. Sabah saat 06.00'dan beri kuyrukta olduklarını belirten sürücüler, Türkiye'de yaşadıkları için bu duruma alıştıklarını söylediler. (HABER MERKEZİ)

Bolu'da otobüs kazası: 7 ölü, 40 yaralı

İstanbul'da sürücüler 33 kilometreyi 3 saatte geçebildi

ÖNCEKİ HABER

Pluton'un ilk yüksek çözünürlüklü fotoğrafı yayınlandı

SONRAKİ HABER

Bayramları da mevsimlik olan çocuklar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa