15 Temmuz 2015 17:43

İzmir'de banka soygunu

Paylaş

İzmir'in Balçova ilçesinde bir banka şubesine gelen kimliği belirsiz iki kişi yüklü miktarda para ve güvenlik görevlisinin silahını alarak kaçtı. İki zanlının 200 bin TL’nin üzerinde parayı torbaya doldurarak kaçtığını belirten İzmir İl Emniyet Müdürü Celal Uzunkaya, “Failler yakalanana kadar arkadaşlarımızın bayram istirahati olmayacak" dedi.

Soygun, bugün saat 16.45 sıralarında Mithatpaşa Caddesi'ndeki bir bankanın şubesinde meydana geldi. Bankanın önüne motosikletle gelen 2 kişi, ardından inip içeri girdi. Yüzlerini motosiklet kaskı takarak gizleyen pompalı tüfekli kişiler, güvenlik görevlisini etkisiz hale getirdi ve silahını aldı. Banka görevlilerinden nakit paraları poşete koymalarını isteyen soyguncular, paraların konulduğu poşet ile plakasız motosikletle olay yerinden uzaklaştı. 
Soygunun bildirilmesi üzerine olay yerine gelen çok sayıda polis ekibi, geniş çaplı bir arama başlattı. Tüm ekiplerin alarma geçtiği olay sonrasında ilçeyi ablukaya alan ekipler, banka görüntülerini de izleyerek şahısların eşkallerini telsizlerden tüm birimlere bildirdi. İlçedeki kavşakları da tutan polis ekipleri, civardaki eşkale uygun plakasız motosikletleri de tek tek inceledi. Arama çalışmaları kapsamında helikopterle havadan da arama yapılıyor. (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

DEM-GENÇ çadır baskınını ve tecridi protesto etti

SONRAKİ HABER

Yalova'da da trafik yoğunluğu arttı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...