14 Temmuz 2015 15:43

İstanbul'da trafik çilesi başladı

Günlerdir normalin altında trafiğin gözlendiği İstanbul'un ana arterlerinde bugün akşam saatlerinde ise aşırı trafik yoğunluğu yaşanıyor.

Paylaş

Vatandaşlar, Ramazan Bayramı için yola erken çıkınca, İstanbul trafiği akşam saatlerinde kilitlendi. TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu ile bağlantı yollarında trafik durma noktasına gelirken, sürücüler saatlerce yolda kaldı.

Bayram tatilini İstanbul dışında geçirmek isteyen tatilciler akşam saatlerinde yola çıkınca, trafik altüst oldu. Özellikle İstanbul'un Avrupa yakasında TEM Otoyolu ve D-100 Karayolu ile bağlantı yollarında uzun araç kuyrukları oluştu. Sürücüler saatlerce adım adım ilerlemek zorunda kaldı.

TEM Otoyolu'nun Ankara istikameti yoğunluğun en üst noktada yaşandığı güzergah olurken, Küçükçekmece'den Fatih Sultan Mehmet Köprüsü'ne kadar olan kilometrelerce yolda sürücüler aşırı yoğun trafikte seyretmek zorunda kaldı. Yine Avrupa yakasında, O-3 bağlantı yolunun Edirne yönünde, Mahmutbey Gişeler ve sonrasında da aşırı yoğun trafik görüldü.

D-100 Karayolu da trafik yoğunluğundan nasibini aldı. Merter'den Boğaziçi Köprüsü'ne kadar araçlar yine adım adım ilerleyebildi. Bu güzergahtaki yoğunluk Anadolu yakasının bir bölümünde de hissedildi.

'6 SAATTİR YOLDAYIZ'
Trafikte kalan bir vatandaş, "İstanbul boşalıyor. Herkes yüklenmiş memleketine gidiyor. 6 saattir yoldayız, daha Boğaz Köprüsü'nü göremedik. Bağcılar'dan buraya 6 saatte geldik. Yolda mahsur kaldık. Bayrama kaç güne varacağız, bilmiyorum" dedi. Trafik yoğunluğu geç saatlere kadar devam etti. (DHA)

İstanbul trafik sıkışıklığında dünya birincisi!

ÖNCEKİ HABER

Karaburun Belediyesi, Kongrede 'soykırım işlenecek' diye desteğini çekti

SONRAKİ HABER

Termik santraller Meclis gündeminde

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa