14 Temmuz 2015 12:09

‘Dinorozu Gökçek’ten mi öğrenmiş?

Paylaş

Adana Çukurova ilçesinde bulunan Doğal Park-2’nin bir bölümünü Jurassic Park yapmak için özel şirkete veren CHP’li ilçe belediyesi, vatandaşlar tarafından protesto edildi. 

Park girişindeki Park ve Bahçeler Müdürlüğü önünde toplanan vatandaşlar parkın içerisinde parkı bölen dikenli tellere kadar yürüyerek basın açıklaması yaptı. Olay yerine gelen Park ve Bahçeler yetkilisi belediyenin cebinden para çıkmayacağını söyleyerek vatandaşları ikna etmeye çalıştı. Yetkiliye tepki gösteren vatandaşlar “Biz CHP üyesiyiz. CHP’ye oy verdik. Parkımızı satarsanız bir daha size oy yok” diyerek bu söylediklerini Çukurova Belediyesi Başkanı Soner Çetin’e iletmelerini istediler. “Rantçı belediyecilik için oy vermedik diyen vatandaşlar Melih Gökçek’ten mi öğrenmiş dinozorları” şeklinde tepki gösterdi. Ankara’da Melih Gökçek, Ankapark’ın yanındaki Atatürk Orman Çiftliği kavşağına dinozor heykeli yaptırmıştı. 

PARK KASITLI OLARAK BAKIMSIZ BIRAKILIYOR

Mahalleli adına konuşan Şadiye Yeşiltepe, “Halkın bu projeden memnun olacağını nereden çıkardınız, anket mi yaptınız, bize neden sormadınız?” şeklinde konuştu. Soner Çetin’in “Park atıl” sözlerine tepki gösteren Yeşiltepe, parkın atıl olmadığını parkı yürüyüş, dinlenme ve piknik için kullandıklarını, parkın kasıtlı bakımsız bırakıldığını, havuzların bir türlü çalışır hale getirilmediğini söyledi. (Adana/EVRENSEL)

 

ÖNCEKİ HABER

Sosyal paylaşıma sürgün cezasına tepki: Sürgün kararı geri alınsın

SONRAKİ HABER

Çilem Karabulut'un annesi: Polis şiddete göz yumdu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...