14 Temmuz 2015 07:33

Davutoğlu, Bahçeli görüşmesi 1 saat 45 dakika sürdü

Paylaş

Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile koalisyon görüşmelerinin ilk turu kapsamında gerçekleştirdiği görüşme, 1 saat 45 dakika sürdü. Bahçeli’nin görüşmeyle ilgili yazılı bir açıklama yapması bekleniyor.

AKP Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile TBMM MHP Grup Salonu'nda koalisyon görüşmelerinin ilk turu kapsamında gerçekleştireceği görüşme, bir saat öne alınmıştı. Görüşmede Davutoğlu'na AKP'den Faruk Çelik, Mahir Ünal, Haluk İpek, Lütfi Elvan ve Ertan Aydın'ın refakat ederken Bahçeli'ye İsmet Büyükataman, Semih Yalçın, Oktay Vural, Ahmet Kenan Tanrıkulu ve Mustafa Kalaycı refakat etti.

BİR SAAT ÖNE ALINAN GÖRÜŞME TAM ZAMANINDA BAŞLADI

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile TBMM MHP Grup Salonu'nda koalisyon görüşmelerinin ilk turu kapsamında gerçekleştireceği görüşme, saat 13.00'te başladı. Davutoğlu ile Bahçeli görüşme öncesi basın mensuplarına tokalaşarak poz verdi. Davutoğlu-Bahçeli görüşmesi daha önce belirlenen programda saat 14.00 olarak açıklanmıştı; fakat Meclis Genel Kurulu'nda boşalan RTÜK üyelikleri için yapılacak seçim nedeniyle bir saat öne alınarak 13.00'te görüşmeye başlanacağı duyurulmuştu.(DHA)

ÖNCEKİ HABER

Elçi: Orhan Gönder'in UYAP'ta görülmemesi ürkütücü bir tablodur

SONRAKİ HABER

Albayraklar'a tepki: Fabrikayı bedavaya verdik, bari havamızı kirletmeyin

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...