12 Temmuz 2015 00:51

‘Yeni Nesil Büfe’lere kubbe gelebilir

Paylaş

Tamer Arda ERŞİN
Ankara

Ankara Büyükşehir Belediyesinin “Yeni Nesil Büfe”lerinin kubbelileri yolda. Yandaş İlbak Holdingin ürettiği büfelerin arasında kubbeli olanlar da mevcut. 

Kaldırımlara yeni yerleştirilen ve henüz çoğunun işletmeye açılmadığı Ankara Büyükşehir Belediyesinin “Yeni Nesil Büfe”lerinin içinde kubbeli olanları da var. Büfelerin Buybox adıyla üretimini yapan İlbak Holding, kubbelilerini buybox.com sitesinde tanıtıyor. 

BÜFELER BİLİMSELMİŞ

Holding neden böyle büfelerin üretimine ihtiyaç duyulduğunu ise şöyle açıklıyor: “Perakende sektöründe, küçük perakende satış noktaları ve özellikle büfeler; plansız, dağınık, sistemsiz, ölçülemez ve kısa ömürlü işletmeler olarak yer almaktadır. Pazar payı potansiyeli ve erişim gücü dikkate alındığında, bu noktaların yüksek standartlı, sürdürülebilir ve ölçümlenebilir alanlara dönüştürülmesi ciddi bir gereklilik olarak ortadadır. İşte bu noktada Buybox, büfe ve mini perakende ölçeğinde bir ilki başlattı. Tek merkezden, çok noktada ve doğrudan işletme modeliyle bu alanda tüm standartları yükseltmek, pazarı büyütmek ve örnek olmak üzere yola çıktı. Buybox yol haritasını bilimsel araştırmaları kullanarak belirledi.”

Büfeleri üretip Ankara Büyükşehir Belediyesine sattığı gibi bu büfelerin işletmelerini de kapatan holding, büfelerinin 5 önemli değeri olduğunu söylüyor: “Birincisi; lokasyon. Tüm Buybox’lar, hızlı alışveriş potansiyelinin en yüksek olduğu, merkezi, hareketli ve görünür noktalarda. İkincisi; tasarım. Kent estetiğine katkı sağlayan, fonksiyonel şık ve akıllı büfe tasarımları. Üçüncüsü; insan kaynağı. Konusunda uzman, dinamik ve tamamı doğrudan Buybox tarafından istihdam edilen güçlü kadro. Dördüncüsü; içerik. Önde gelen hızlı tüketim markalarının en seçkin ürünleri. Beşincisi ise hizmet. Tüm aşamalarda yüksek standartta hizmet ve koşulsuz müşteri memnuniyeti.”

Holding, büfelerle Ankaralıların mutlu olacağını ileri sürüyor: “Mutlu tüketici. Doğru fiyat ile hızlı, hijyenik, güler yüzlü güvenilir hizmet. Mutlu markalar. Seçkin ürünler için doğru ve etkili planogramla etkili ve ölçülebilir satış. Mutlu çalışanlar. Gelişen ve büyüyen Buybox yapısında kurumsal anlayış ile tüm sosyal güvencelerin tam olarak sağlandığı kariyer fırsatları”. 

Büfelerin işletmesini yapan holding girişimciliğini de konuşturmuş. Ankaralılar büfelerin fotoğrafını çekip #buyboxve hashtag ile paylaşır ve paylaştığı resmi 1 hafta içinde en çok beğeni alanlar arasına girerse resim sahibine 100 liralık alışveriş ödülü veriyor. Bu yarışma ise “Hissettiklerini paylaş mutluluk çoğalarak büyüsün” denilerek düzenleniyor. 

ÖNCEKİ HABER

Volga Kurbanzade romanı Kısmet’i anlattı: Baş anlatıcının ben olduğumu düşünmüştüm

SONRAKİ HABER

Bosch’ta katmerli sömürü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...