10 Temmuz 2015 03:55

AKP iftarında eski vekille belediye başkanı kavga etti

AKP Zonguldak İl Teşkilatının iftarında Çaydeğirmeni Belde Belediye Başkanı AKP'li Satılmış Gebeş, kendisiyle tokalaşmayan eski milletvekili Özcan Ulupınar'a tepki gösterince tartışma çıktı. Gebeş'in üzerine yürüyüp boğazına sarılan Ulupınar, iftara katılan AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş ve diğer partililer tarafından güçlükle sakinleştirildi.

Paylaş

Zonguldak'ta AKP İl Teşkilatı'nın iftarında Çaydeğirmeni Belde Belediye Başkanı AKP'li Satılmış Gebeş, kendisiyle tokalaşmadığı iddia edilen eski AKP Milletvekili Özcan Ulupınar'a tepki gösterince kavga çıktı. Gebeş ve Ulupınar arasındaki kavgayı iftara gelen davetliler ayırdı. Programa gelen gazetecilerin görüntü alması da engellenmeye çalışıldı.

Olay, Dedeman Otel'de, partinin İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ve AKP Genel Başkan Danışmanı Mustafa Elitaş'ın da katıldığı iftar programında yaşandı. İddialara göre, Özcan Ulupınar salona geldiğinde bir süredir araları gergin olan Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş ile karşılaştı. Gebeş elini uzatmak istediyse de Ulupınar tokalaşmayı reddetti. Bunun üzerine Gebeş, "Ben ne yaptım da tokalaşmıyorsun" diye çıkıştı ve ikili arasında kavga çıktı.

Partililerin güçlükle kontrol altına aldığı Özcan Ulupınar salondan çıkarıldı. Ancak partililerin arasındaki gerginlik, bağırışmalar ve itişmeler devam etti. Gazetecilerin gözü önünde yaşanan olayda partililer de basın mensuplarının görüntü almasını engellemeye çalıştı. Bir partilinin basın mensuplarının yanına gelerek, "Yeter bu kadar çektiğiniz kırdırmayın kameranızı" demesi gazetecilerin tepkisine yol açtı.

Eski milletvekili Özcan Ulupınar ve Çaydeğirmeni Belediye Başkanı Satılmış Gebeş'in salonda çıkarılmasıyla ortam sakinleşti ve iftar yemeği kaldığı yerden devam etti. (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

3 ilde eş zamanlı IŞİD operasyonu yapıldı

SONRAKİ HABER

Facebook'ta daha çok evrensel haberi okumak artık mümkün

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa