09 Temmuz 2015 01:30

Çimsataş işçilerinden gazetemize destek: Tavırları korkularından

Paylaş

Çimsatas işçisi
Mersin

Merhaba hak ve adaletin, özgürlük ve emeğin savunucusu olan tüm sektörlerdeki işçi kardeşlerim. sözde demokrasiden bahseden, hükümet, sermaye ve sarı sendikaların kıskacında yoksulluğa, sömürüye mecbur edilemeyeceğimizin tek tek kanıtlandığı bu günlerde köleliğe karşı mücadele eden emekçi arkadaşlarıma dahil olmaktan gurur duyuyorum.

Haksız çıkarlarının sekteye uğradığı ağır kayıplar veren sermaye ve maşası Türk Metal, üyeleri olan işçi kardeşlerimize el kaldırmalarıyla onur ve şeref meselesine döndürdükleri bu kavgada daha da ileri giderek özgür basına saldırarak amaçlarını ortaya koymuşlardır. Sarı sendika ve sermayenin bu tutumunu şiddetle kınıyor isçi sınıfının gereken cevabi fazlasıyla vereceğini biliyorum. Hayat TV, Evrensel gazetesi ve internet ortamında sorunlarımızı gündeme taşıyan ve emeği gecen herkese teşekkür ederim. Yaptıkları insanlığa sığmaz. Tavırları korkularından. İsçilerini kandırma politikaları bizi yıldıramayacak. Yaşasın işçilerin birliği. Saygılarımla...


Sonsuz teşekkürlür

Çimsataş işçisi
Mersin

Yüzyıllardır sömürülen isçi sınıfının çocuk misali uykudan uyanıp kollarını ayaklarını germesine tahammülü olmayan sermayedarlar, kendi yarattıkları bu ortamı nasıl bastıracağını bilememekle beraber bu durumu haberleştiren yaygınlaştıran basın emekçilerini de kendilerine düşman bilecektir. Bizler işçi sınıfı olarak biliyoruz ki; sermayenin yalaka sarı sendikası elbette ki tarihe gömülecektir. Selam olsun Evrensel ve Hayat TV’nin tüm çalışanlarına bütün ezilen halk kesimlerinin yanında seslerine ses oldukları için sonsuz teşekkürler. 

ÖNCEKİ HABER

SeraPool işçisi fire vermiyor

SONRAKİ HABER

Beklemek patrona ve Türk Metal’e yarıyor

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...