08 Temmuz 2015 16:44

Bahçeli'den 'Halaçoğlu' açıklaması!

Paylaş

Bahçeli'den Yusuf Halaçoğlu'nun sözleriyle ilgili açıklama.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Twitter'dan yaptığı açıklamada, din ve inanç vurgusu yaparak, "İfrat ve tefritten kaçınmak herkesin vazifesidir. Din ve inançlar üzerinden yeni istismar kanalları açmak kimseye bir şey kazandırmayacaktır" dedi. 

‘MAĞFİRET KÖPRÜSÜNDEN GEÇTİK AZAPTAN KURTULUŞUN İNŞALLAH HAZZINI YAŞAYACAĞIZ’

Bahçeli, "Ramazan'ın başında rahmet pınarından içtik, ortasında mağfiret köprüsünden geçtik, sonunda azaptan kurtuluşun inşallah hazzını yaşayacağız. İhlas ve imanlı kalplerle, hayır ve halis niyetli diyaloglarla saflarımızı enli omuzlarla sımsıkı örülmüş canlı birer hisara dönüştürmeliyiz. Umutlu olmaktan yorulmamalıyız. Mutluluğu ve huzuru aramaktan, istikrar ve güvenliği ısrarla istemekten çekinmemeliyiz" dedi. 

‘DİN VE İNANÇLAR ÜZERİNDEN YENİ İSTİSMAR KANALLARI AÇMAK KİMSEYE BİR ŞEY KAZANDIRMAYACAKTIR’

Din ve inançlar üzerinden yeni istismar kanalları açmanın kimseye bir şey kazandırmayacağını vurgulayan Bahçeli, "Mehmet Akif'in tasvir ettiği çok defa ümitsizliğin pençesinde kıvranan Köse İmam'dan çok, Hocazade'nin azim ve kararlılığını örnek almalıyız. Bu mübarek günlerde hoşgörüye, teenniye, olgunluğa, müşfik ve muhabbet dolu söz ve temaslara her zamankinden daha çok ihtiyaç vardır. İfrat ve tefritten kaçınmak herkesin vazifesidir. Din ve inançlar üzerinden yeni istismar kanalları açmak kimseye bir şey kazandırmayacaktır" ifadelerini kullandı. (DHA)

 

ÖNCEKİ HABER

Sağlık Bakanlığı: Adana'daki vakaya KKKA'ya teşhisi kondu

SONRAKİ HABER

New York Borsası yeniden işlemlere başladı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...