07 Temmuz 2015 07:51

LGBTİ’lere katliam çağrısı yaptılar

Paylaş

Kendilerine Genç İslami Müdafaa diyen bir grup, Ankara sokaklarında LGBTİ’leri hedef gösteren afişler astı. 

Kendilerini “Ankara merkezli gençlik hareketi olarak” tanıtan, internet sayfalarında IŞİD’in logosuna benzer bir logo kullanan Genç İslami Müdafaa isimli örgüt, Ankara sokaklarına LGBTİ’leri açıkça hedef gösteren ve nefret cinayetlerine zemin hazırlayan afişler astı. 

HEDEF GÖSTERDİLER

Genç İslami Müdafaa isimli grup, dün sabah saatlerinde twitter sayfalarından “Genç İslami Müdafaa olarak "LGBT" kuruluşunun yapmış olduğu ahlaksızlığa sessiz kalmadık” diyerek paylaştıkları afişlerde LGBTİ’leri açık hedef gösterdi. 

Haberi “Ahlaksızlığın zirvesini yaşayan bu insanlar mübarek Üç Ayların ismi olan “Recep, Şaban ve Ramazan’ı da” alay konusu etmekten geri kalmadılar. Tirmizi ve Ebu Davud’da geçen bu Hadis-i Şerif naklettiği “Lût kavminin çirkin işini yapanı görürseniz, faili de mef’ulü de öldürünüz” şeklinde sitelerinde de yayınlayan grup, siyah zemin üzerine yazılmış afişleri Ankara’nın pek çok cadde, sokak ve durağına yapıştırdı.

İstanbul’da 28 haziran pazar günü 13. kez yapılması planlanan LGBTİ Onur Yürüyüşü, valilik tarafından Ramazan gerekçesiyle engellenmiş ardından hükümet tarafından LGBTİ’leri hedef gösteren açıklamalar yapılmıştı. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

Ceylanpınar merkezde 40-45 kişilik IŞİD grubu iddiası

SONRAKİ HABER

Asker Roboskî’de yine terör estirdi: HDP’li vekile kurşunla gözdağı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...