04 Temmuz 2015 05:55

Abdurrahman Dilipak, LGBTİ yürüyüşüne nefret kustu

Paylaş

Yeni Akit yazarı Abdurrahman Dilipak, on binlerce kişinin katıldığı ve polisin saldırısının hedefi olan Taksim’deki 13. LGBTİ Onur Yürüşü’ne ilişkin olarak, “Bu pisliği birileri Müslümanlara bulaştırmak için adeta seferber oldular. İçeriden bazı sol, laik grublar, politik olarak CHP ve HDP bu işe destek veriyor” ifadelerini kullandı.

Dilipak, Akit’te “Biz Ankara’ya odaklanmışken” başlığıyla yayımlanan (4 Temmuz 2015) yazısında şöyle dedi: “...Ramazan ayında İstanbul’da batının himayesinde LBGT’nin Onur Yürüyüşü yapıldı. Türkiye’de bir yandan ılımlı İslam desteklenirken ve öte yandan diğer Müslüman grublar birbirine karşı kışkırtılırken uyuşturucunun  ve fuhuşun nasıl desteklendiğini gördük. Bu pisliği birileri Müslümanlara bulaştırmak için adeta seferber oldular.. İçeriden bazı sol, laik grublar, politik olarak CHP ve HDP bu işe destek veriyor. Zaten HDP böyle birini seçimlere sokarak bu işi meşrulaştırmaya çalışıyor. Liberaller bu konuda yaya kaldı.”

Yazısının devamında da LGBTİ’lere yönelik nefret söylemini sürdüren Dilipak, şöyle devam etti: “Hedeflerinde eşcinsel evlilik, eşcinsel cami de var ve tabii eşcinsel imam. Gay, lezbiyen, biseksüel, transseksüellerle kalmayacak bu iş; ensest ilişkilere kadar uzayacak. Artık, fuhuş, porno sıradan bir olay haline gelecek. Bu tehdit aileyi, gençleri tehdit eden bir durumdur.. Media ve sanat dünyasından sonra siyasette de bu konunun alenileştirilmesine çalışılmaktadır. Malum çevreler bu konuya bizim başörtüsüne atfettiğimiz önem kadar önem atfediyorlar sanki.. Bu konuda birileri Türkiye’yi pilot ülke olarak seçmiş olabilir.. Bilgi Üniversitesi’nde bunların  kulüpleri var, Boğaziçi’nde etkinlikler düzenleyebiliyorlar. Birileri bu işi hak kavramı ile ilişkilendirmeye çalışıyor.. Sol, HDP, insan hakları aktivistleri ve liberaller, sanatçılar ve media üzerinden bu iş sistemli bir şekilde meşrulaştırılmaya çalışılıyor.” (İstanbul/EVRENSEL)

Onur Yürüyüşü 'ramazan yasağı'nı deldi!

ÖNCEKİ HABER

Beyaz kelebeklerin 'ölüm dansı'

SONRAKİ HABER

200 aydın: Erdoğan’ın çıkarları Türkiye’yi savaşa sokar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...