04 Temmuz 2015 05:12

Galatasaray’ın yeni transferi Podolski İstanbul'a geldi

Paylaş

Antalya'nın Kemer ilçesinde ailesiyle tatil yapan Alman futbolcu, kendisini almaya giden Galatasaraylı yönetici Cüneyt Tanman ile birlikte İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı Genel Havacılık Terminali'ne özel uçakla geldi. Podolski'yi havalimanında onlarca sarı-kırmızılı taraftar tezahüratlarla karşıladı.

Lukas Podolski, önce sağlık kontrolünden geçecek daha sonra ise saat 16.00'da TT Arena'da kendisini 3 yıllık sarı-kırmızılı takıma bağlayacak resmi sözleşmeye imzayı atacak.

WENGER: PODOLSKI GALATASARAY'DA BAŞARILI OLACAK
Lukas Podolski ve kulübü Arsenal’le her konuda anlaşan Galatasaray’a bir müjdeli haber de Arsene Wenger’den geldi. İngiliz ekibinin Fransız teknik direktörü, Podolski’nin Galatasaray’a satılmasına izin verdi. Wenger’in telefonla konuştuğu Podolski’ye “Eboue de senin gibi bizden Galatasaray’a gitmek istemişti ve ben de başarılı olacağını düşündüğüm için izin vermiştim. Sen de Türkiye’de başarılı olacaksın, buna eminim” dediği öğrenildi.

Arsenal ve Galatasaray, Podolski konusunda 2.5 milyon avro bonservis bedelinde anlaşma sağladı. 2+1 yıllık sözleşmeye “Evet” diyen Alman oyuncusu ise bonuslarla birlikte her sezon 4 milyon avroya yakın para kazanacak. Yaklaşık 5 gündür Antalya Kemer’de ailesiyle birlikte tatilde olan yıldız futbolcunun buradan İstanbul’a geleceği ve imza atacağı öğrenildi. Galatasaray, Başkanı Dursun Özbek’in de katılacağı özel bir törenle Lukas Podolski’ye Arena’da imzayı attıracak.

‘ÇOK YÖNLÜ BİR OYUNCU’
Arsenal’in patronu Wenger 3 sezon birlikte çalıştığı Podolski’yi “Çok yönlü bir golcü. Hücum hattının ortasında, forvet arkasında, ilerde ve her iki kanatta da oynayabiliyor. Gol atmada sıkıntısı olmadığı gibi forvette oynayan arkadaşının üzerindeki baskıyı da azaltıyor” ifadeleriyle tanımlıyor. (SPOR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Direnişteki LG işçilerinden dayanışma çağrısı: Birliğin olduğu yerde zalim hiçbir şey yapamaz

SONRAKİ HABER

Savcılık, facebook'ta yorum yapanların IP bilgilerini istedi

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...