03 Temmuz 2015 12:29

Akdoğan, hükümetten adım atılmasının beklenmesini ironik buldu!

Paylaş

İmralı Heyeti'nin, çözüm sürecine ilişkin yaptığı "Toplumsal barış için alarm zilleri çalıyor" uyarısına hükümetin çözümden sorumlu bakanı Yalçın Akdoğan'dan cevap geldi. Akdoğan, HDP'nin her şeyi hükümetten istemesinin ironik olduğunu savundu.

HDP İmralı Heyeti'nin, hükümetin savaş hazırlıklarına, İmralı'da yürütülen tecride ve medya savunma alanlarına yönelik yapılan operasyona dikkat çekerek, "Toplumsal barış için alarm zilleri çalıyor" uyarısına hükümetin çözüm sürecinden sorumlu bakanı Yalçın Akdoğan'dan cevap geldi. 
Kendi twitter hesabından paylaşımlardan bulunan ve HDP'yi eleştiren Akdoğan, HDP'nin "Çözüm süreci aktörlerine ve yürütücüsü olan hükümete savaş açtığını" ileri sürdü. 

HDP'nin sadece istemeye alıştığını savunan Akdoğan, şu iddialarda bulundu: "Çözüm sürecinin aktörlerine ve yürütücüsü Hükümete savaş açan HDP'nin hala süreçte herşeyi AKP’den istemesi çok ironik. HDP'nin meclisteki Milletvekili sayısıyla sorumlu söylem ve eylemlere yönelmesi önem taşıyor. Millet sadece iktidardan değil, muhalefetten de bunu bekler." (ANKARA)

 

ÖNCEKİ HABER

İran: IŞİD, Şiiler için kutsal sayılan türbelere yakınlaşırsa doğrudan savaşa gireriz

SONRAKİ HABER

Eskişehir Yolunda Ankara Büyükşehir’e iptal

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa