01 Temmuz 2015 15:12

Trabzonspor'da Yanal görevi bıraktı

Paylaş

Trabzonspor’da, Sportif Direktör Süleyman Hurma ve yönetim ile fikir ayrılıkları yaşadığı iddiaları gündemden düşmeye teknik direktör Ersun Yanal’ın görevi bıraktı.

Geçtiğimiz sezon Vahid Halilhodzic ile yolların ayrılmasının ardından ikinci kez Bordo-mavili takımın başına getirilen tecrübeli teknik adamın, bir süredir alınacak ve gönderilecek futbolcular konusunda Sportif Direktör Süleyman Hurma ile görüş ayrılıkları yaşadığı konuşuluyordu. Trabzonspor’un cuma günü başlayacak Hollan'da kampı öncesi Trabzon’a gelen Yanal’ın, Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu ve Sportif Direktör Hurma ile yaptığı görüşmenin ardından görevi bırakma kararı aldığı öğrenildi. Yanal'ın, istediği transferlerin yapılmamasının iplerin kopmasındaki en önemli etken olduğu kaydediliyor. 
Henüz resmi bir açıklama gelmeyen ayrılık konusunda tarafların son görüşmeleri yaptığı bildiriliyor. 

BAŞKAN SİNYALİ VERMEŞTİ

Kulüp Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu, bugün yaptığı basın toplantısında ayrılığın sinyalini vermişti. Hacıosmanoğlu, ‘Yanal ile devam edecek misiniz?’ sorusuna; “Onların hepsinin cevabını Süleyman beyden (Sportif Direktör Süleyman Hurma) alabilirsiniz.” cevabını vermişti. Başkan’ın bu cevabı, ‘Yanal gidiyor’ yorumlarına neden olmuştu. (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Roboskîli Cemil Encü Kobanê'de hayatını kaybetti

SONRAKİ HABER

Hamza Hamzaoğlu'ndan Podolski, Arda ve Melo açıklaması

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...