28 Haziran 2015 11:29

Boşanan kocanın katlettiği 5 kişi toprağa verildi

Karaman'ın Ermenek ilçesinde Hakan Narlı'nın av tüfeğiyle vurarak öldürdüğü boşandığı eşi Şerife Şahin ve 4 akrabasının cenazeleri gözyaşlarıyla toprağa verildi.

Paylaş

Karaman'ın Ermenek ilçesinde Hakan Narlı'nın av tüfeğiyle vurarak  öldürdüğü boşandığı eşi Şerife Şahin  ve 4 akrabasının cenazeleri gözyaşlarıyla toprağa verildi. Bugün gerçekleşen cenaze töreninde annesi ve teyzeleri gözleri önünde ölen 2 yaşındaki M. ise hiçbir şeyden habersiz çevresini izledi.

Geçtiğimiz Cuma günü yaşanan korkunç olayda iddiaya göre 2 yaşındaki M’nin velayetinin kendisine verilmesi için Şerife Narlı ve ailesini ölümle tehdit eden Hakan Narlı, Şerife Şahin’in ailesinin evine gitti. Hakan Narlı burada önce kayınvalidesi Ayşe Şahin ile yeğeni Hüseyin Akkulak'a av tüfeğiyle ateş açtı. Bu sırada evin giriş balkonunda bekleyen Şerife Şahin ve kızkardeşleri 12 yaşındaki Şeyda ve 13 yaşındaki Şeyma Şahin ise içeriye kaçarak kapıyı kilitledi. Ancak pencerenin camını kırarak içeriye giren Hakan Narlı, eşi ve iki baldızının kendisini kilitlediği odanın kapısını da tekme ile açtı. Elindeki tüfek ile ateş açan Narlı, eşi ve baldızlarını da vurdu ve  2 yaşındaki oğlu M.'yi evde bırakarak kaçtı. Olayın ardından polise teslim olan Hakan Narlı, çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

5 kişinin cenaze töreninde gözyaşları sel olurken, olay günü evde bulunmayan ve katliamda aile fertlerinin hepsini kaybeden Murat Şahin ise yakınları sayesinde güçlükle ayakta durabildi. Yaşlılığı nedeniyle güçlükle yürüyebilen Murat Şahin'in babası Mustafa Şahin de gelini ve torunlarını son yolculuklarına uğurladı. (Karaman/DHA)

ÖNCEKİ HABER

‘Çay tozu yutmak istemiyoruz’

SONRAKİ HABER

‘Doktor yok diye acil servis kapatıldı' iddiası

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...