24 Haziran 2015 18:16

A Milli Kadın Basketbol Takımı, çeyrek finali geçemedi

A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2015 FIBA Kadınlar Basketbol Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçında Sırbistan'a 75 - 63 yenilerek, madalya şansını kaybetti.

Paylaş

A Milli Kadın Basketbol Takımı, 2015 FIBA Kadınlar Basketbol Avrupa Şampiyonası çeyrek final maçında Sırbistan'a 75 - 63 yenilerek, madalya şansını kaybetti.

Milliler, 2016 Rio Olimpiyat Oyunları için şampiyonada beşincilik mücadelesine çıkacak. Milli Takım, Litvanya-Belarus çeyrek final maçının mağlubuyla yarın klasman karşılaşmasına çıkacak.

EKREM MEMNUN: HÜCUM RİBAUNTLARI FARKI YARATTI

A Milli Kadın Takım Başantrenörü Ekrem Memnun, Sırbistan ile oynanan çeyrek final karşılaşmasının ardından bir açıklamada bulundu.

Basın toplantısında konuşan A Milli Kadın Takım Başantrenörü Ekrem Memnun, "Sırbistan'ın 19 hücum ribaundu vardı. Biz %53, rakibimiz ise %38.7 ile atış kullandı. Maçın farkını hücum ribauntları yarattı. Ayrıca rakibimiz bizden daha hırslıydı. Sırbistan'ı tebrik ederim. Artık önümüzde bakmalıyız" dedi.

Milli oyuncu Olcay Çakır ise karşılaşmayla ilgili olarak şunları söyledi:

"İstediğimiz gibi oynayamadık. Onlar hücum bizse savunma takımıyız. Rakibimiz istediği gibi hücum yapabildi. Savunmada istediğimiz sertliği koyamadık. İlk defa fark bu denli oldu ve maçı da kaybettik." (DHA)

ÖNCEKİ HABER

Serapool'da yeryüzü sofrası kuruldu

SONRAKİ HABER

Seçimde kaybeden Erdoğan 'Hormonlu Domates'te kazandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...