24 Haziran 2015 11:07

Karayolları bekçisine AKP’li dayağı

Paylaş

Ankara’nın Beypazarı ilçesindeki Karayolları 43’üncü Şube Şefliğinde güvenlik görevlisi olarak çalışan Eskişehirli 50 yaşındaki Cemal Atal, gece telefonla çim biçme makinesi isteyen AKP ilçe yöneticilerinin işyerine gelip kendisini dövdüklerini öne sürdü. Atal, gelenler arasında bulunan AKP İlçe Teşkilatlandırma Başkanı 42 yaşındaki Serdar Sucuoğlu’nun kendisine tekme attığını iddia etti. 

Atal ile Sucuoğlu karşılıklı olarak birbirinden davacı oldu.

GÜVENLİK KAMERALARI KAYDETTİ

Güvenlik kameralarının da kaydettiği görüntülerde iddialara göre AKP Beypazarı İlçe Teşkilatlandırma Başkanı Serdar Sucuoğlu, Cemal Atal’ı bulunduğu bekçi kulübesindeki yerinden iterek dışarı çıkarttı. Araya diğer partililerin girmesine rağmen Sucuoğlu, Atal’ın göğsüne doğru tekme attı. Yaşanan tartışmadan sonra AKP’liler geldikleri otomobile binerek kurumdan ayrıldı.

Olaydan sonra Cemal Atal yaşadıklarını bir tutanakla üstlerine bildirdi ve kendisine tekme atan Serdar Sucuoğlu’dan şikayetçi oldu. Serdar Sucuoğlu da Atal’ın kendisine küfür ve hakaret ettiğini öne sürdü. 

ÇİM BİÇME MAKİNESİ İSTEDİLER

Ailesiyle birlikte Eskişehir’de oturan ve Beypazarı ilçesindeki Karayolları 43’üncü Şube Şefliği’nde güvenlik görevlisi olarak çalışan Cemal Atal, olayla ilgili şunları söyledi:

“Nöbetteyken telefonla aradılar. Çim biçme makinesi istediler. Yol kenarındaki çimler tabelaları kapatıyormuş onun için. Ak Parti’nin ilçe başkanı ve yöneticileriymiş. Ben de ‘belediyeyi arayın’ dedim. Bana ‘şefinizi bağlayın’ dediler. ‘Burada yok yarın ararsanız görüşebilirsiniz’ dedim.’ Hakaret ve tehdit ettiler. ‘Biz geliyoruz’ dediler ben de ‘buyurun gelin’ dedim telefonu kapattım. Gelip beni yakamdan tutup dışarı attılar. Bana saldırdılar. Tekme attılar. Daha sonra suç duyurusunda bulundum. Davadan vazgeçmem için araya girenler oldu. ‘Eskişehir’e tayinim çıkarsa davadan vazgeçerim’ dedim. Ama tayinimi de çıkarmadılar. Ben de davadan vazgeçmeyeceğim.” (Eskişehir/DHA)

ÖNCEKİ HABER

Diyarbakır’daki patlamalarla ilgili iddia: Emniyet, bombacıyı saldırı günü takipten çıkarmış

SONRAKİ HABER

CHP’de grup başkanvekilleri belli oldu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...