22 Haziran 2015 13:32

Karayolu çalışmasında göçük: 3 işçi yaralı

Erzurum'da yağmur ve atık suyu ayrıştırma çalışmasının yapıldığı karayolunda göçük meydana geldi. Toprak altında kalan 3 işçi kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Paylaş

Erzurum'da yağmur ve atık suyu ayrıştırma çalışmasının yapıldığı karayolunda göçük meydana geldi. Toprak altında kalan 3 işçi kurtarılarak hastaneye kaldırıldı.

Olay, bugün saat 15.45 sıralarında merkez Palandöken ilçesindeki Atatürk Bulvarı'nda meydana geldi. Büyükşehir Belediyesi tarafından 1 ay önce başlatılan yağmur ve atık suyu ayrıştırma çalışmasının yapıldığı karayolunda göçük meydana geldi. Göçük sırasında 3 işçi toprak altında kaldı. Diğer işçilerin haber vermesi üzerine olay yerine ambulans, itfaiye, AFAD ve polis ekipleri geldi. Toprak altında kalan Recep Akar ile Rasim Yılmaz kısa sürede çıkarıldı. Kars'ın Sarıkamış ilçesinden oğlu Recep Akar ile çalışmak için Erzurum'a gelen Eyüp Akar ise boğazına kadar toprağa gömüldü. Recep Akar ambulansla hastaneye götürüldüğü sırada sağlık görevlilerine, "Babam olmadan beni götürmeyin" diyerek ağladı. Sağlık görevlileri ise "Babanın durumu iyi onu da getireceğiz" dedi.

Oğlunun hastaneye götürülmesinden yaklaşık 15 dakika sonra göçük altından çıkarılan Eyüp Akar da hastaneye kaldırıldı. Göçük altında kalan 3 işçinin sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenildi. (Erzurum/DHA)

ÖNCEKİ HABER

'Haram parayı heykele yatırmam' sözüne hapis talebi

SONRAKİ HABER

Til Ebyad'a dönüşler hızlandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...