21 Haziran 2015 12:49

Reza Zarrab'a Erdoğan’ın da katıldığı törende ihracat ödülü verildi

Paylaş

17 Aralık Yolsuzluk ve Rüşvet Operasyonunun merkezindeki isimlerden olan, Reza Zarrab’a, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törende ihracat ödülü verildi. Adı kara para aklama, hayali ihracat, altın kaçakçılığı ve eski Ekonomi Bakanı Zafer Çağlayan’a verdiği 700 bin liralık kol saatiyle anılan Zarrab’a ödülü “mücevher sektöründeki başarılarından” verildi. 

Türkiye İhracatçılar Meclisi 22. Olağan Genel Kurulu ve İhracatın Şampiyonları ödül töreni dün gerçekleştirildi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı törende ihracat şampiyonlarına ödülleri verildi. “Mücevher” sektöründeki ödülü Volgan Gıda Dış Ticaret Limited Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı Reza Zarrab aldı. Zarrab, ödülünü Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve TİM Başkanı Mehmet Büyükekşi’nin elinden aldı.

Operasyon sonrası gözaltına alınan ve AKP Hükümeti’nin müdahalesiyle serbest kalan Zarrab’a  17 Aralık operasyonlarında el konulan 1 milyon lira, 800 bin Avro ve 60 bin doları 55 bin liralık faiziyle birlikte, 2 kilo altını da aynen geri iade edilmişti. (HABER MERKEZİ)

ÖNCEKİ HABER

İstanbul Boğazı’nda yüzlerce tekne eylem yaptı

SONRAKİ HABER

İstanbul’da BHH eylemine polis saldırdı: 4 gözaltı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...