19 Haziran 2015 14:17

Can Çocuk’ta Biliz zamanı başladı

Paylaş

Can Çocuk’taki yönetimsel yenilenme, Cezayir Restoran’da yapılan ve çocuk edebiyatı yayıncılarının da katıldığı bir etkinlikle kutlandı.

2005 senesine kadar Can Yayınları çatısı altında yayımlanan tüm çocuk kitaplarını sahiplenerek kurulan, yeni bir ekip kuruldu. Ekibin başında ise çocuk ve gençlik yayınları dergisi İyi Kitap’ın Yazı İşleri Müdürü olarak tanıdığımız Zarife Biliz var.  Can Çocuk Yayınlarında Genel Yayın Yönetmeni olarak görevine başlayan Biliz, kendisine duyulan güven için Samiye Öz’e ve Can Öz’e teşekkürlerini sunarken, “Bu ülkenin kültür ikliminde oynadığı rolle Türkiye’nin karanlık bir döneminde hepimize ışık, umut olmuş, yayımladığı kitaplarla hayatımızı, düş ve düşünce evrenimizi aydınlatmış bir yayınevine, Can Yayınları çatısı altına davet edilmiş, bu güvene layık bulunmuş olmak benim için büyük bir onur,” dedi.
Can Sanat Yayınları AŞ Yönetim Kurulu Başkanı Samiye Öz yaptığı açılış konuşmasında yayınevinin kuruluşundan bugüne dek aldığı yoldan bahsederken “çocuğu” olarak nitelendirdiği Can Çocuk Yayınları için “Bu çocuk artık büyüdü, bundan böyle yönetime yeni bir yapı kazandırma ve farklı bir ihtimamla devam etme kararı aldık,” dedi. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Türkiye’de 90 bin site yasaklı

SONRAKİ HABER

Erdoğan ve Gül Meclis'te görüştü

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...