17 Haziran 2015 05:28

Şeker yüklü TIR, belediye otobüsüne çarptı: 20 yaralı

Paylaş

Ankara'da şeker yüklü TIR'ın seyir halindeki belediye otobüsüne arkadan çarpması sonucu meydana gelen kazada 20 kişi yaralandı. Kazanın şokunu uzun süre atlatamayan yaralılar, ambulans beklerken göz yaşına boğuldu.

Kaza, sabah saatlerinde Mevlana Bulvarı merkez istikamette meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Gölbaşı-Ulus seferini yapan Levent Sezer yönetimindeki 06 DU 3513 plakalı belediye otobüsü, yolcu almak için durağa yanaştı. Otobüs hareket ettikten kısa bir süre sonra Sezer K. idaresindeki 68 HP 452 plakalı şeker yüklü TIR, belediye aracına arkadan çarptı. Dolu olduğu öğrenilen otobüsteki yolcuların çoğu yaralandı. Yaralılar, panikle kendilerini otobüsten dışarı attı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans sevk edildi. Yaralılara ilk müdahale kaldırımda yapıldı. Bazı yolcuların kafasını, bazı yolcuların ayak ve kollarını tuttuğu görüldü. Telefonla yakınlarını bilgilendiren bazı kazazedeler, göz yaşlarına hakim olamadı. Yaralılar ilk müdahalenin ardından çevredeki hastanelere kaldırıldı. Yaralıların büyük kısmı ayakta tedavi edildi.

Kazayı hafif sıyrıklarla atlatan TIR şoförü gözaltın alındı. Olayın şokunu atamayan ve titreyen belediye otobüs şoförü Levent Sezer, durakta yolcu aldıktan sonra hareket ettiğini ve bu sırada TIR'ın arkadan çarptığını anlattı. (CİHAN)

ÖNCEKİ HABER

Demirel'in ölümü sosyal medyanın bir numaralı gündemi oldu

SONRAKİ HABER

Ocaklar zarar ediyor diye sondaj makinesi almamışlar

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...