16 Haziran 2015 13:23

Kılıçdaroğlu hem patronlarla hem sendikalarla görüşecek

Paylaş

Koalisyon için ilkelerini açıklayan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, yarın saat 11.00’de TOBB, TESK, TÜRK-İŞ, TİSK VE TÜRKİYE KAMU-SEN Başkanlarını, HAK-İŞ, MEMUR-SEN Başkan Yardımcılarını, TZOB Genel Sekreteri ve Türkiye-AB KİK Sekreterini, saat 12.00 de ise MÜSİAD Heyetini CHP Genel Merkezi’nde kabul edecek.

Kılıçdaroğlu, CHP’li Belediye başkanlarıyla saat 13.00’te toplanacak. 

KOÇ: ÇÖZÜMSÜZLÜĞÜN ADRESİ OLMAYIZ

Öte yandan CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu başkanlığında çalışmasını sürdürürken, Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. Haluk Koç genel merkezde basın toplantısı düzenledi. Koç, CHP’nin hiçbir çözümsüzlüğün adresi olmayacağını açıkladı. 
Süreçte sorumluluk almak dışında başka bir pozisyonu tercih eden siyasi partilerin, takındıkları tavır üzerinden kendi hanelerine çok büyük artılar yazamayacağının siyaseten okunması gerektiğini vurgulayan Koç, “Sandığın sağladığı bu olanağı heder etmemeli Türkiye. Bu çok önemli. Sandık bize bir sonuç verdi. Bu sonuçla, AKP iktidarı döneminde yaşanmış tüm tahribatların giderilmesi açısından bir imkan tanıdı. Ülke ve demokrasi için güçlü bir fırsata dönüştürmenin yolunu açtı.” diye konuştu. (ANKARA)

ÖNCEKİ HABER

HDP'den çarpıtma haberlere yalanlama

SONRAKİ HABER

Genelkurmay: Suriye sınırından geçmeye çalışan 1241 kişi yakalandı

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...