16 Haziran 2015 12:06

Facebook’tan sadece fotoğraf paylaşımına yönelik uygulama: Moments

Facebook, kullanıcıların fotoğraflarını özel olarak paylaşmanızı sağlayan ayrı bir uygulama olan Moments’ı kullanıma sundu.

Paylaş

Akıllı telefon ve tabletler için sık sık yeni uygulamalar duyuran Facebook, son olarak Android ve iOS için Moments adlı uygulamasını duyurdu. Facebook, daha önce Paper, Slingshot, Rooms, Groups, Riff ve Hello uygulamalarını geliştirmişti. 

Webrazzi‎’nin haberine göre, Facebook bünyesinde Creative Labs tarafından geliştirilen uygulama, farklı kişilerin çektiği fotoğrafları paylaşmayı kolaylaştırmayı amaçlıyor. Normalde akıllı telefonun kendi yerleşik uygulamasıyla bir fotoğraf çeken kişi bunu e-posta ya da Whatsapp gibi mesajlaşma araçları aracılığıyla paylaşmak zorunda. Moments buradaki araç açığını iyi yakalamış ve tam da bu amaca yönelik olarak Moments uygulamasını geliştirmiş.
Moments aracılığıyla birden fazla arkadaşınızı gruba ekleyebiliyor ve fotoğraflarınızı Moments’da paylaşabiliyorsunuz. Böylece herkesin birbirine farklı platformlardan fotoğraf göndermesi yerine tüm fotoğraflar Moments’da depolanıyor. Örneğin tatildeyken sizin çekmediğiniz ancak size ait foroğraflara erişmeniz ve bunların gizli olarak paylaşılması mümkün. (DIŞ HABERLER)

ÖNCEKİ HABER

YPG: Son 24 saatte 124 IŞİD'li öldürüldü

SONRAKİ HABER

Antalya’da işçi ve emekçilere AKP eziyeti

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...