16 Haziran 2015 10:59

Albay Altınbilek'in vurulmasına dair 1 kişi tutuklandı

Oy kullandığı okulun önünde silahlı saldırıya uğrayan, Kızıldere Katliamı operasyonu ile TİKKO önderi İbrahim Kaypakkaya'nın yaralı olarak yakalandığı operasyonu yöneten Albay Fehmi Altınbilek'e yönelik eylemi, Maoist Komünist Partisi üstlenmişti.

Paylaş

Kızıldere Katliamı operasyonu ile TİKKO önderi İbrahim Kaypakkaya'nın yaralı olarak yakalandığı operasyonu yöneten Albay Fehmi Altınbilek'e yönelik silahlı saldırıya ilişkin gözaltına alınanlardan N.Y çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Albay Altınbilek, Beşiktaş Balmumcu Mahallesi Şakir Kesebir Caddesi'nde bulunan Jandarma Bölge Komutanlığı yakınındaki okulun önünde, oyunu kullandıktan sonra silahlı saldırıya uğramıştı.

İstanbul'da yakalanan N.Y.'nin üzerinde olayda kullandığı iddia edilen silahla birlikte 2 silahın daha ele geçirildiği kaydedildi. N.Y.'nin tutuklanmasında, "Silahlı terör örgütüne üyelik" ve "kasten öldürmeye teşebbüs" suçlamalarının yer aldığı belirtildi. Öte yandan saldırıya ilişkin 2 kişinin daha gözaltına alındığı ve emniyet müdürlüğündeki ifade işlemlerinin devam ettiği öğrenildi. (DHA)

Albay Altınbilek'e yönelik saldırıyı MKP üstlendi

ÖNCEKİ HABER

IKEA’da 3 yıllık TİS imzalandı

SONRAKİ HABER

Magna Carta’nın orijinal kopyası bulundu

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa