15 Haziran 2015 19:46

Genç sanatçılar Kedi’de buluştu

Kedi Kültür Sanat Merkezi öncülüğünde bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Görsel Sanatlar Buluşması Sergisi başladı.

Paylaş

Kedi Kültür Sanat Merkezi öncülüğünde bu yıl ikincisi düzenlenen Uluslararası Görsel Sanatlar Buluşması Sergisi başladı.Görsel sanatlarla ilgilenen genç sanatçıların katıldığı etkinliğe başvuran eserler, seçkin bir kurul tarafından değerlendirilerek, düzenlenen açılış kokteyliyle sergilenmeye başlandı.

Görsel Sanatlar Buluşması Etkinlik Koordinatörü Deniz Can, resim, heykel, seramik, fotoğraf, grafik tasarım, video ve enstalasyon eserlerinin sergilendiği etkinliğe katılmak için Türkiye’nin farklı şehirlerinden, ABD ve İran’dan çok sayıda sanatçının katıldığını söyledi. Bu yılki etkinliğe daha büyük bir ilgi olduğunu belirten Can, “Yeni ve farklı yeteneklerin ortaya çıkması ve sanatçıların üretimlerinin desteklenmesi amacıyla düzenlediğimiz Uluslararası Görsel Sanatlar Buluşmasını her sene tekrarlamayı hedefliyoruz. Etkinliğe gösterilen ilgiden çok memnun kaldık, genç sanatçıların üretimleri heyecan verici” dedi.

Charles Richards, MarcusGraf, Hasan Rastgeldi, Nail Özlüsoylu, Ayşe Tatari, Aysel Çırpanlı, Bentürk Dirikal, Faden Suzan Kudsioğlu, Tüzüm Kızılcan, Deniz Can, Yusuf Tuvi, Betül Elmasoğlu ve Cengiz Keskiner’in yer aldığı Değerlendirme Kurulunun seçtiği eserler, aynı zamanda satışa da açık. Resim, heykel, seramik, fotoğraf, grafik tasarım, video ve enstalasyon dallarındaki 40 eserin yer aldığı sergi, İzmir Kedi Sanat Merkezinde 23 Haziran’a kadar gezilebilecek. (KÜLTÜR SERVİSİ)

ÖNCEKİ HABER

Boston Gay Men’s Chorus Boğaziçi Üniversitesi'ne geliyor

SONRAKİ HABER

Devlet şiddetinin ortaklaştırdığı filmler

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa