23 Şubat 2007 01:00
Galatasaray moral arıyor
Süper Ligin 22. haftası bugün İstanbul ve Kayseride yapılacak 2 maçla açılıyor. Şampiyonluk adaylarından Galatasaray, Denizlisporu konuk ederken, Kayseride de K.Erciyesspor ile V.Manisaspor karşı karşıya gelecek.
Geçtiğimiz hafta G.Antep deplasmanından eli boş dönen ve lider Fenerbahçe ile arasındaki puan farkı tekrar 7ye çıkan Galatasaray, bugünkü karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak zirve yarışındaki iddiasını sürdürmek istiyor. Ligin ikinci yarısında oynadığı 4 maçı da kaybeden ve 16. sıraya kadar gerileyen Denizlispor ise bu zorlu deplasmandan, puan çıkararak kötü gidişini durdurmaya çalışacak.
Galatasarayda Song cezası nedeniyle bugünkü maçta takımdaki yerini alamayacak.Saat 20.00de başlayacak karşılaşma Lig TVden naklen yayınlanacak.
5 oyuncu ceza sınırında
Galatasarayda, bugünkü Denizlipor maçı öncesinde sarı kart alarmı verildi.
Sarı-kırmızılı ekipte 5 oyuncu Denizlispor maçında sarı kart görmeleri halinde, Beşiktaş ile gelecek hafta oynanacak derbi maçta forma giyemeyecek.
Galatasarayda 3er sarı kartları bulunan Ümit, Inamoto, Cihan, Tomas ve Okan ceza sınırında bulunuyor. Teknik Direktör Erik Geretsin takım için büyük önem taşıyan bu oyuncuları bu konuda uyardığı öğrenildi.
Süper Ligde 22. haftanın programı:
Bugün:
20.00 Galatasaray-Denizlispor
20.00 K.Erciyesspor-V.Manisaspor
Yarın:
14.00 Ankaragücü-Gaziantepspor
19.00 Trabzonspor-Beşiktaş
25 Şubat Pazar:
14.00 Sivasspor-Konyaspor
15.00 Gençlerbirliği-Kayserispor
14.00 Ç.Rizespor-Ankaraspor
14.00 Sakaryaspor-Bursaspor
19.00 Antalyaspor-Fenerbahçe
(SPOR SERVİSİ)
Evrensel'i Takip Et