20 Mart 2007 00:00

‘Unutulmayan Kısa Filmler’ tekrar gösterimde

İstanbul Uluslararası Kısa Film Festivali tertip komitesi, 1990’lı yıllardan günümüze kadar geçen sürede gösterilmiş ve belleklerde yer etmiş yabancı kısa filmlerden özel bir program hazırladı.

Paylaş

İstanbul Uluslararası Kısa Film Festivali tertip komitesi, 1990’lı yıllardan günümüze kadar geçen sürede gösterilmiş ve belleklerde yer etmiş yabancı kısa filmlerden özel bir program hazırladı. Toplam 38 kısa filmin gösterileceği programda kurmaca, canlandırma ve deneysel türde çalışmalar yer alıyor. Filmler 22 - 23 - 24 Mart 2007 günleri her gün iki seans olmak üzere, saat 17.00 ve 19.00’da sadece bir kez gösterilecek. Bu filmlerin büyük bir çoğunluğu, dünyanın değişik festivallerinde seyirci ile buluşmuş ve ödüller almış çalışmalardan oluşuyor. Cumartesi günü son seans ise çektiği kısa filmler ile sinema tarihimizde önemli ve kendine özgü bir yere sahip olan Nur Akalın’ın son filmi “Joenjoy”un galasına ayrıldı. Filmler, yıllar önce festivalin doğduğu İstanbul Fransız Kültür Merkezi Sinema Salonu’nda ücretsiz olarak gösterilecek.
Programın ayrıntılı bilgileri festivalin resmi sitesi olan www.istanbulfilm-festival.com adresinde yer alıyor. (KÜLTÜR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Türkiye-Almanya Film Festivali Ana Ödülü “Kader”in

SONRAKİ HABER

Çukurova’da amatör sanat günleri

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...