21 Mart 2007 00:00

Sesimiz olun

Ben bir gazete okuru olarak her gün Evrensel gazetesini takip ediyorum. Bilhassa işçi sendikaları bölümünüz çok güzel. Ben ve arkadaşlarım her gün takip ediyoruz.

Paylaş

Ben bir gazete okuru olarak her gün Evrensel gazetesini takip ediyorum. Bilhassa işçi sendikaları bölümünüz çok güzel. Ben ve arkadaşlarım her gün takip ediyoruz. Bizler Afyon Şeker Fabrikası’nda 4 ay çalışan geçici işçileriz tabii ki sadece bizler değil bizim gibi diğer şeker fabrikalarında 4 ay çalışan geçici işçiler var.
Evrensel gazetesinde geçici işçilere kadro yazısını görüyoruz, gerçekten mutlu oluyoruz. Bizler sesimizi duyuramıyoruz, hükümet 6 ay ve üzeri çalışana kadro verileceğini söylüyor acaba bu 4 ay çalışan geçici işçilerin durumu ne olacak. Şeker fabrikalarında 4 ay çalışan geçici işçiler 3 ay çalışıp çıkış verilip daha sonra revizyon döneminde 1 ay daha çalıştırılıyor, çalıştıktan sonra özel sektörde iş bulmak sorun oluyor. Acaba bu 4 ay çalışan işçiler ne zaman emekli olabilir? Hükümet bunu hesaplamıyor mu? Sizden ricamız bu yazdıklarımıza yardımcı olup sizden medyada televizyonda bu konuları yazmanızı arz ediyoruz.
Sizlerden, bizim medyadaki sesimiz, kulağımız, gözümüz her şeyimiz olmanızı arz ediyoruz. Evrensel gazetesini daha nice seneler görmek istiyoruz. Gazetedeki yönetim kurulu başkanından en alt kademedeki tüm çalışanlara çalışma hayatında başarılar dileriz, saygılar sunarız.
Şeker fabrikasından bir işçi (AFYON)
ÖNCEKİ HABER

Bütün renkleriyle Newroz - 3

SONRAKİ HABER

Haklarımızdan vazgeçmeyeceğiz

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...