22 Mart 2007 00:00

Milliler taktik çalıştı

(A) Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Elemeleri’nde 24 Mart Cumartesi günü Yunanistan ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Paylaş

(A) Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Grup Elemeleri’nde 24 Mart Cumartesi günü Yunanistan ile yapacağı maçın hazırlıklarını sürdürdü.
Milli Takımlar Teknik Direktörü Fatih Terim yönetiminde, Florya Metin Oktay Tesisleri’nde yapılan ve ilk 15 dakikasında basına görüntü alma izni verilen antrenmanda, millilerin taktik ağırlıklı bir çalışma yaptıkları öğrenildi.
Sakatlığı süren Fatih Tekke takımdan ayrı çalışırken, Nuri Şahin’in yerine milli takım kadrosuna alınan Antalyasporlu Volkan Yaman çalışmada yer aldı.
Fatih Terim, antrenman öncesi futbolcularla saha ortasında yaklaşık 15 dakika süren bir toplantı yaptı.
Bu arada antrenmanı Futbol Federasyonu Başkanı Haluk Ulusoy ile Başkan Vekili Affan Keçeci de izledi. Terim, futbolcular koşu yaparken, bir süre Ulusoy ve Keçeci ile sohbet etti.
Moral gösterisi
Yunanistan ve Norveç maçları hazırlıklarını sürdüren A Milli Takım, dün akşam Beşiktaş Kültür Merkezi’nde düzenlenen özel bir gösteriyi seyretti. Yılmaz Erdoğan, Cem Yılmaz, Beyazıt Öztürk (Beyaz) ve Ata Demirer, dün akşam düzenlenen özel gösteride sahneye çıkarak, milli takım oyuncularına zorlu maçlar öncesi moral verdi.
Bugün gidiyorlar
Öte yandan (A) Milli Futbol Takımı, 2008 Avrupa Şampiyonaşı Eleme Grubu’nda 24 Mart Cumartesi günü Yunanistan ile yapacağı maç için bugün Atina’ya gidecek.
Milliler, bu sabah İstanbul’da basına kapalı yapacağı antrenmanın ardından saat 14.00’de uçakla Atina’ya hareket edecek. Milli takım, yarın maçın yapılacağı Georgios Karaiskakis Stadı’nda gerçekleştireceği idmanla Yunanistan maçı hazırlıklarını tamamlayacak. (A) Milli Futbol Takımı kafilesi, 24 Mart Cumartesi akşamı saat 21.30’da yapılacak maçın ardından, 25 Mart Pazar günü Atina’dan, Norveç maçını oynayacağı Frankfurt’a geçecek (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Terim: Eksik değiliz

SONRAKİ HABER

HAYATIN İÇİNDEN

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...