27 Mart 2007 00:00

Hayat Televizyonu test yayınına başladı

Şubat ayı başında kuruluşu ilan edilen Hayat Televizyonu, Türksat 2A uydusu üzerinden test yayınına başladı.

Paylaş

Şubat ayı başında kuruluşu ilan edilen Hayat Televizyonu, Türksat 2A uydusu üzerinden test yayınına başladı. Alternatif bir kitle kanalı olmayı hedefleyen Hayat Televizyonu, yüzlerce aydın, sanatçı, sendikacı, kitle örgütü temsilcisi ve emekçinin imecesiyle oluşturulacak yepyeni bir televizyon kanalı olarak doğuyor.
Türkiye’nin yanı sıra bütün Avrupa, Kuzey Afrika, Ortadoğu ve Kafkaslar’da izlenebilen Hayat Televizyonu, “test yayını” süresince de müzik ve eğlencenin yanı sıra, çeşitli belgeseller, haber programlar, sokak röportajları ile giderek zenginleşen bir yayın çizgisi öngörüyor. Hayat Televizyonu, sonbaharda ise programlı yayına geçmiş olacak.
Haber, belgesel ve kültür-sanat ağırlıklı program anlayışını, hayatın her alanında yapacağı özgün programlar ile zenginleştirecek olan Hayat Televizyonu, müzik, eğlence ve dramalara da yayın akışında yer verecek. Habercilikte de özgür ve özgün bir çizgi izleyerek, “doğru habere ulaşma” konusunda yaşanan boşluğu kısa sürede doldurmayı hedefliyor.
Öte yandan; Fransa merkezli kurulan Hayat Media BV şirketinin sahibi olduğu Hayat Televizyonu, İstanbul Stüdyoları’nın kuruluşu için hazırlıklarını da sürdürüyor. (MEDYA SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Küçük Polat’lar nasıl arttı?

SONRAKİ HABER

Maçın ardından şamar ve zehir

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa