27 Mart 2007 00:00

Merhaba Hayat

Kurulacak olan Hayat Televizyonu’na şimdiden başarılar diler, halkımıza hayırlı olmasını dilerim. Zamanımızdaki TV’lerin yayıncılık anlayışı gençliğimizin düşüncelerini köreltmektedir.

Paylaş

Kurulacak olan Hayat Televizyonu’na şimdiden başarılar diler, halkımıza hayırlı olmasını dilerim. Zamanımızdaki TV’lerin yayıncılık anlayışı gençliğimizin düşüncelerini köreltmektedir. Pembe dizilerle hayatımızı ve geleceğimizi karartmaktadırlar. Hayat Televizyonu’nun çalışanları ilgilendirecek, işçilerimizi yönlendirecek, gençliği aydınlatacak bir yayın anlayışı taşımasını beklerim.
Diğer TV’ler gençliğimizi kötü aşılamakta, örf ve geleneğimizi yok ederek bizleri Avrupa sevdalısı yapmaktadırlar. Hayat Televizyonu, yapacağı yayınlarla insanlarımıza gerçek demokrasiyi ve insan haklarını öğretmeli. Ozanlarımıza ve halk türkülerimize daha çok yayın hakkı vermeli. Biz işçilere bütün hak ve hukuklarımızı öğretmeli. Hayat Televizyonu’nun özgür yansız ve tarafsız bir yayın yapmasını, halkımıza güzel ahlak, hukuk, demokrasi, özgürlük çerçevesinde bir yayın yapan anlayış içinde olmasını umut ediyorum.
Bünyamin Aras/Ursa Tersanesi
(Tuzla/İSTANBUL)
ÖNCEKİ HABER

Sendikacılar emek hareketini tartışıyor

SONRAKİ HABER

Genelge hayata geçirilsin

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...