28 Mart 2007 00:00

Bir Köşk anketi de muhabirlerden

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine az bir süre kala, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı’na aday olup olmayacağına dair tartışmalar ve anketler de arttı.

Paylaş

Cumhurbaşkanlığı seçimlerine az bir süre kala, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Cumhurbaşkanlığı’na aday olup olmayacağına dair tartışmalar ve anketler de arttı. Başbakanlık muhabirlerinin de aralarında yaptıkları anketten, “Erdoğan’ın cumhurbaşkanı adayı olmayacağı” sonucu çıktı.
Cumhurbaşkanlığı tartışmalarına Başbakanlık muhabirleri de katıldı. Önceki gün toplanan Bakanlar Kurulu’nun devam ettiği saatlerde konuyu tartışan Başbakanlık muhabirleri, aralarında anket yapma kararı aldılar.
Çeşitli gazete ve televizyonlardan 32 muhabirin katıldığı ve “Başbakan Köşk’e çıkacak, çıkmayacak” sorusunun sorulduğu anket sonucunda, 18 kişi “çıkmayacak” derken “çıkacak” diyenlerin sayısı 14’te kaldı. Başbakan’ı en yakından izleyen Başbakanlık muhabirlerinin anketinden az farkla da olsa “Köşk’e çıkmayacak” sonucu çıkması dikkat çekici bulundu. (Ankara/EVRENSEL)
ÖNCEKİ HABER

Önce serbest bırakıldı şimdi yakalama emri var

SONRAKİ HABER

Çiçek ‘yargı krizini’ unutturmaya çalışıyor!

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa