28 Mart 2007 00:00

Hayat Televizyonu için etkinlikler

Test yayınına başlayan Hayat Televizyonu için çeşitli etkinlikler yapıldı. Emek Gençliği, Çukurova Üniversitesi’nde Hayat Televizyonu için kermes düzenledi. Kermese ÇÜ öğrencileri büyük ilgi gösterdi.

Paylaş

Test yayınına başlayan Hayat Televizyonu için çeşitli etkinlikler yapıldı. Emek Gençliği, Çukurova Üniversitesi’nde Hayat Televizyonu için kermes düzenledi. Kermese ÇÜ öğrencileri büyük ilgi gösterdi. İzmir’in Karşıyaka ilçesinde ise çeşitli işkollarından emekçiler ve ailelerinin katıldığı bir söyleşi gerçekleştirildi. Etkinliğe Hayat Televizyonu kurucu ve destekleyicilerinden Gazeteci-Yazar Bülent Habora, Emekli öğretmen Özden Mızrak ve Emek Partisi İl Başkanı Av. Hasan Hüseyin Evin konuşmacı olarak katıldı.
Sakarya’da da öğretmenevinde Hayat Televizyonu’nun tanıtım yemeği yapıldı. 150 kişinin katıldığı yemekte konuşan İskender Bayhan, Hayat Televizyonu’nun, geniş halk kitlelerinin sesi, bağımsız objektif yayıncılık ilkesiyle hareket edeceğini belitti. Yemeğe; Eğitim Sen Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu, SHP, EMEP ve DTP İl Başkanları ile sendika temsilcileri de katıldı. (HABER MERKEZİ)
ÖNCEKİ HABER

HUKUK KÖŞESİ

SONRAKİ HABER

Depremzededen eylem

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa