29 Mart 2007 00:00

‘İbrahim Akın’ı kaybetmeyeceğiz’

Beşiktaş Kulübü İdari Menajeri Ali Gültiken, kadro dışı bırakılan İbrahim Akın’ın kendileri için önemli bir oyuncu olduğunu, bu futbolcuyu kaybetmek gibi bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.

Paylaş

Beşiktaş Kulübü İdari Menajeri Ali Gültiken, kadro dışı bırakılan İbrahim Akın’ın kendileri için önemli bir oyuncu olduğunu, bu futbolcuyu kaybetmek gibi bir düşüncelerinin olmadığını söyledi.
Ali Gültiken, BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde yapılan antrenman sırasında basın mensuplarının sorularını yanıtladı. İbrahim Akın konusunu, teknik direktör Tigana ile de görüştüğünü ifade eden Gültiken, “Hocamızın onu kaybetmek gibi bir düşüncesi yok. İbrahim önemli bir oyuncu, elbette onu kazanacağız. Ama çalışma kuralları açısından oyuncuların bazı şeylere uyması gerekiyor. Buna uymamış ve yönetim kurulumuz da böyle bir karar almış. Çalışır, gayret eder, hocamız affeder ve tekrar takımımıza kazandırırız diye düşünüyorum” diye konuştu.
Arjantin gezisi yararlı geçti
Futbolcu izlemek için Arjantin’e yaptığı ziyarete de değinen Gültiken, bu konuda şunları söyledi: “Arjantin’de buradan göç etmiş vatandaşımız Nurhayıt Nakis var. Arjantin futbolunda önemli bir isim. Arjantin’de federasyonda görev yapıyor. Tecrübelerinden yararlanmak için oraya gittim. Ligde 20 takım vardı. 12’sini izleme imkanını buldum. Oldukça yararlı bir seyahatti. Arjantin Futbol Federasyonu’nun yaptığı toplantıya katıldım, bazı kulüp başkanları ve teknik direktörlerle görüş alışverişinde bulunduk. Bazı futbolcular hakkında bilgi aldık.”
Gültiken, bazı lig maçlarının tarihlerinin değiştirilmesi konusunda çalışmalarının bulunduğunu kaydetti. Fenerbahçe ile oynayacakları Türkiye Kupası maçları öncesi yapacakları karşılaşmaların tarihleri konusunda sıkıntılarının bulunduğunu anlatan Gültiken, “Maç günlerinde Fenerbahçe’ye oranla sıkışıklığımız oldu. Bu konularda itirazlarımız olacak” dedi.
Runje sakatlandı
Beşiktaş, Gençlerbirliği ile oynayacağı lig maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Tigana yönetiminde BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenmanda siyah-beyazlı futbolcular, pas çalışmasının ardından, gruplara ayrılarak çeşitli hücum ve savunma varyasyonları uyguladı. Sakatlıkları süren İbrahim Üzülmez, Bobo ve Mustafa Doğan ile sol dirseğinde hafif sakatlığı bulunan kaleci Murat tesislerde çalıştı. İbrahim Kaş’a ise takımdan ayrı kondisyoner eşliğinde özel bir çalışma uygulandı.
Hırvat kaleci Vedran Runje sol dizinden sakatlandı. Çalışma sırasında ayağını ters basan Runje, antrenmanı yarıda bırakarak tesislere girdi. Kulüp Doktoru Ayhan Optur, Runje’nin durumunun yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacağını söyledi. (SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Havuzda yeni dünya rekorları

SONRAKİ HABER

HAYATIN İÇİNDEN

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa
Evrensel Ege Sayfaları
EVRENSEL EGE

Ege'den daha fazla haber, röportaj, mektup, analiz ve köşe yazısı...