29 Mart 2007 00:00

G.Saray Almanya’da yetenek arayacak

Galatasaray, altyapısında yetiştirmek üzere Avrupa’da futbolcu avına çıkıyor.

Paylaş

Galatasaray, altyapısında yetiştirmek üzere Avrupa’da futbolcu avına çıkıyor.
Futbol Altyapı Sorumlusu Ali Yavaş ve Altyapı İdari Menajeri Fatih İbradı danışmanlığında Almanya’nın Berlin, Düsseldorf, Mannheim ve Münih kentlerinde yapılacak organizasyonlarda yetenekli oyuncuların seçilerek altyapı kadrosuna dahil edileceği ifade bildirildi.
Kulübün internet sitesinde yapılan duyuruda, seçmelere katılmak için son başvuru tarihinin 20 Mayıs 2007 olduğu ifade edilerek, “Türk futbolunun Avrupa’daki yüz akı Galatasaray, altyapıda yetiştirmek üzere yeni Arda’larını, yeni Sabri’lerini, yeni Aydın’larını, yeni Ferhat’larını, yeni Uğur’larını, yeni yeteneklerini arıyor” denildi.
Konuyla ilgili bilgi ve başvuru için “www.galatasaray.de” internet sitesi adres gösterildi.
A.Gücü hazırlıkları
Galatasaray, ligde 1 Nisan Pazar günü deplasmanda Ankaragücü ile yapacağı maçın hazırlıklarını dün gerçekleştirdiği idmanla sürdürdü.
Florya Metin Oktay Tesisleri’nde, teknik direktör Erik Gerets yönetiminde basına kapalı olarak yapılan antrenmanda, sarı-kırmızılı futbolcuların ilk bölümde şut ve orta çalışması, ikinci bölümde ise yarım sahada maç yaptıkları bildirildi.
Milli takımlarda bulunan oyuncuların dışında, sakatlıkları bulunan Aydın ve Arda’nın da antrenmana katılmadıkları, Carrusca ile milli takımdan dönen Song’un, kondisyoner Cevat Güler eşliğinde özel çalışma gerçekleştirdikleri açıklandı. Önceki gün sakatlanan Aykut’un tedavisine ise sağlık merkezinde devam edildiği duyuruldu.(SPOR SERVİSİ)
ÖNCEKİ HABER

Yıldıray, Almanya’da kalmak istiyor

SONRAKİ HABER

Havuzda yeni dünya rekorları

Sefer Selvi Karikatürleri
Evrensel Gazetesi Birinci Sayfa